5 saker som maxar chanserna till en andra dejt

Postat i: 

Dejtingtips

5 saker som maxar chanserna till en andra dejt

Dags för första dejten? Grattis! Vi ger dig bästa tipsen som ökar oddsen för att det även blir en andra dejt… 😍

⬛️ Ha på dig något som du känner dig bekväm i. De flesta av oss brukar ha nåt plagg som alltid funkar och som man känner sig både snygg och bekväm i. Har man på sig något som man känner sig snygg i är sannolikheten stor att den man möter också kommer tycka det. Man utstrålar en glädje och säkerhet som man kanske inte gör om man har tagit på sig något man inte trivs i. Anpassa något beroende på vilken typ av dejt som ni ska gå på.

⬛️ Var genuint intresserad av den som du dejtar. Det finns tillfällen när man har varit på en dejt och man känner att man lätt skulle kunna skriva en hel bok om personen som man just dejtat… Däremot har man knappt inte berättat en enda sak om sig själv. Detta är INTE attraktivt! Ni är där för att lära känna varandra, så var nyfiken och ställ frågor.

⬛️ Var dig själv. När man dejtar så vill man träffa någon som det ska bli seriöst med, så tänk på att inte spela en roll som inte är dig själv. För om det i slutändan blir seriöst mellan er, hur ska du då förklara att du egentligen inte gillar den där musiken, de filmerna eller står för de där åsikterna. Du vinner alltid på att vara dig själv för det är dig man ska dejta och inte rollen du spelar.

⬛️ Stäng av mobilen. Eller ha den i alla fall på ljudlös. No more comments needed.

⬛️ Förbered några samtalsämnen. De flesta av oss blir nervösa när vi går på dejt med någon ny, och när vi blir nervösa får vi lätt tunghäfta. Fundera på frågor du kan ställa till din dejt för att hålla samtalet i gång. Kolla igenom nyheterna – om det finns något aktuellt att prata om.

Sist men inte minst: Glöm inte att ha roligt! ❤️