UTMANING: Dejta utanför din comfort zone

Postat i: 

Dejtingtips

UTMANING: Dejta utanför din comfort zone

När vi tragglar på som vanligt i våra liv så brukar det inte bli så mycket förändringar…. MEN när du söker efter kärlek – så ÄR just förändring något som vi hoppas på! Ändå så svarar vi på samma meddelanden som vi alltid svarar på, och kontaktar de som stämmer in på vår vanliga idé på vad vi söker, när vi dejtar. Lite motsägelsefullt, eller hur? 😉

Det är skönt att vara bekväm och veta vad man får. Genom att besöka samma restaurang, och hitta samma typer av personer vi tidigare träffat, så slipper vi besvikelse och andra obehagliga överraskningar. Dock får vi även samma resultat som tidigare på köpet vilket sällan är vad vi är ute efter när vi lägger vår tid på något vi hoppas ska ge förändring i tillvaron.

〰 Så, varför gör vi så här? Det är nog bara något vi enskilt kan svara på. Däremot hoppas vi på Mötesplatsen att ni ska försöka ta er utanför er comfort zone – dejta er motsats och testa på nya aktiviteter. Ingen förändring kommer ske om du inte gör något åt det. Det är tydligt något som inte fungerar om du fortsätter göra saker på samma sätt men aldrig får det resultat som du önskar. Då är det dags att utmana dig själv och förändra ditt beteende för att något ska hända. Att gå utanför sin comfort zone är att växa och utvecklas på lång sikt.

UTMANING – börja genast! ❤

✔️ Svara på ett meddelanden som du normalt sett inte skulle svara på.
✔️ Kontakta minst en ny ”typ” i veckan. Vill du få förslag på singlar som passar dig – gör Mötesplatsens matchningstest.
✔️ Boka in en dejt ungefär efter 3-5 meddelanden in i konversationen.
✔️ Välj en dejtingaktivitet som du normalt sett inte brukar gå på.

Lycka till – detta kommer att bli kul!