5 misstag att undvika efter en separation

Postat i: 

Kärlek & Relationer

5 misstag att undvika efter en separation

Nyseparerad? Akta dig för dessa klassiska fällor! ⛔️

1. Du kollar gamla bilder och mess… Om och om igen! Kanske för att leta efter tecken på när allt gick fel, kanske bara för att plåga dig själv med att läsa hur mycket hen sa att den älskade dig. Rensa och slängs så mycket som möjligt att, det kommer att hjälpa dig att gå vidare snabbare.

2. Du agerar privatdetektiv. 🔎 Du och exet kanske har gemensamma vänner eller hänger i samma kretsar. Kom överens med dina vänner om att du INTE vill höra om att ditt ex gjorde si eller så, eller vilka hen åkte med. Det man inte vet mår man inte dåligt av.

3. Du fokuserar bara på hur hopplöst allt känns just nu… 😥 Ja, du mår skit nu. Men tänk om ett år – hur bra kommer du inte må då?! Det är viktigt att hela tiden påminna sig om att det kommer bli bättre (tiden läker alla sår osv.) och du kommer inte alltid att må dåligt. Allting löser sig.

4. Du fortsätter att hoppas och hoppas… En oerhört vanlig fälla att hamna i. Hoppet är det sista som överger en, brukar det heta. Men vad gör man om hoppet vägrar överge en, trots att det borde släckas för gott? Vårt råd är att – fast det kanske tar emot – att börja se sig om efter andra alternativ; tvinga dig ut och träffa nya människor eller gå på en dejt. Bara att umgås och skriva med andra singlar på Mötesplatsen kommer göra att det känns lättare. Det är alltid skönt att utbyta erfarenheter med människor i samma situation.

5. Du blir en bitter person. Du är förbannad och börjar snacka skit om och baktala ditt ex, och du kanske även drar iväg ett och annat argsint mess sent på natten. Du går helt enkelt till attack. Det dumma är att det kommer definitivt inte att hjälpa dig att gå vidare, snarare tvärt om. OCH – bitterhet och massa snack om exet är inte attraktivt – den dag då du börjar att dejta.

Lycka till, behöver du hjälp att gå vidare finns alltid vi på Mötesplatsen här för dig. Vi har 18 års erfarenhet av seriös dejting och vet vad som fungerar. Tillsammans fixar vi det!  ❤️❤️❤️