Dejting i Corona-tider

Postat i: 

Dejtingtips

Dejting i Corona-tider

När världen är upp och ner behöver vi varandra mer än någonsin. Ensam är absolut inte stark! I rådande Corona-kris tipsar vi om hur du fortsätter att dejta tryggt och ansvarsfullt.

Som tur är kan det mesta fortsätta som vanligt för singlar som nätdejtar. Om man ska försöka se det från den ljusa sidan så verkar det som att allt fler väljer att mötas online för att sprida kärlek och gemenskap. Och kärlek är väl vad som behövs i vår värld just nu – kanske mer än någonsin? ❤️ På Mötesplatsen finns ett större utbud av singlar och ökade chanser för just dig att träffa rätt.

Några konkreta tips:

  • Sitt inte ensam och grubbla. Känn istället gemenskapen online. På Mötesplatsen delar vi med oss av våra tankar och funderingar. Tillsammans håller vi modet uppe!
  • Inställd resa? Deppa inte. Din biljett till Mötesplatsen finns alltid kvar. Din tid kommer. Nästa resa kanske blir en kärleksresa med din nya partner?
  • Har ni messat länge och du längtar efter något mer? Använd en digital video-tjänst för att dejta! Tänd lite ljus, häll upp ett glas vin och sedan är det bara att koppla upp er. Låt dejten börja!
  • Dela med dig av ditt hemma-liv! Lägg upp mycket bilder. Vad lagar du till middag? Pusslar du? Har du tips på en grym serie? Kanske får du äntligen tid att läsa den där boken? Dela med dig och låt singlarna lära känna dig!
  • Undvik krogliv. Flirta online istället. Utbudet är större och du utsätter dig inte för onödiga risker.
  • Är du frisk och vill dejta IRL? Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kanske kan ni ses utomhus?

Slutligen. Till dig som är sjuk önskar vi ett snabbt tillfrisknande och till dig som känner oro sänder vi kärlek. Vi behöver inte sluta leva – vi behöver bara vara mer försiktiga. Tillsammans rider vi ut coronastormen! ❤️❤️❤️