Dessa bilder ger störst chans till högerswipes

Postat i: 

Dejtingtips

Dessa bilder ger störst chans till högerswipes

Nu vet vi vad som funkar och vad som inte gör det när det kommer till val av bilder i dejtingappen.

Att det är oerhört viktigt att ha trevliga bilder i sin dejtingprofil, det vet vi. 73 procent av singlarna på Mötesplatsen menar att det är avgörande att de tilltalas av en singels profilbild för att de ska börja ta kontakt överhuvudtaget. Nu vet vi dessutom vad som funkar när det kommer till val av bilder.

En helt ny undersökning visar att helkroppsbilder och selfies är den typ av bilder som får flest singlar att gilla andras profiler. Hela 56 procent av singlarna svarade att de gillade att se helkroppsbilder bäst. 26 procent svarade att de föredrog selfies. Bilder med söta hundvalpar, semesterbilder eller avklädda gympose-bilder verkar inte vara särskilt intressant.

Visa ditt bästa jag

Med nästan 20 års erfarenhet inom dejting vet vi på Mötesplatsen att bra bilder kommer hjälpa dig att hitta någon att dela livet med. Notera att en bra bild inte innebär att du måste se ut som George Clooney eller Angelina Jolie. Snarare handlar det om en tydlig, glad och nytagen bild där man lätt kan se hur du ser ut. Tänk gärna kvalitet och kvantitet! För att maxa dina chanser till kärlek bör du ladda upp flera bilder i ditt fotoalbum. Singlarna vill se dig i olika miljöer.

LATHUND FÖR EN LYCKAD PROFILBILD:

JA 😍 :
– Smile!
– ”Gå-på dejt”-looken
– Neutral bakgrund
– Nytagen bild
– Bra skärpa
– Blicken mot kameran
– Bra ljus, gärna bild tagen utomhus

NEJ TACK 😱 :
– Ironi/skämtbild
– Solglasögon
– Suddig bild
– Sura miner
– Rörig bakgrund
– Bar överkropp