Junidejterna du inte vill missa…

Postat i: 

Dejtingtips

Junidejterna du inte vill missa…

Alltså  – hur underbar är inte den här tiden på året? Missa för allt i världen inte att stanna upp lite. Lukta på blommorna och ta till vara på världens bästa förutsättningar att få till den där urromantiska dejten som du aldrig kommer att glömma…

Det andas förväntan i luften. Blir det i sommar som DET händer? Är det nu jag kommer att träffa personen jag ska dela livet med? Som jag kommer krypa ned i soffan med i höst och njuta av närheten medans vinden viner utanför…

Just nu är det otroligt många som bestämt sig. I sommar ska jag dejta seriöst och göra allt för att hitta någon att komma hem till. Förutsättningarna kan knappast bli bättre. SÅ många som, precis som du, längtar….

Att göra på dejterna i juni:

1. Fira nationaldagen! Faktiskt inte så dumt ändå. De flesta städerna har kul aktiviteter och konserter. Möt upp din dejt, ta en glass i solen och kolla på alla söta barn som viftar med svenska flaggan.

2. Rodda en trädgårdsdejt! Nu är kvällarna långa och ljusa. Fixa fina lyktor, plock lite syrener att sätta på bordet och lägg fram sköna filtar på uteplatsen. Välj ett gott rosévin och köp några goda delikatessostar.

3. Ta till vara på midsommarromantiken. Midsommar är en urromantisk högtid. Stäm träff, sätt en blomma i håret och ta ett nattbad tillsammans.

4. Gör upp en eld och grilla marshmallows på pinnar. Enkelt, men med hög romantikfaktor!

5. Ät frukost utomhus. Frukostdejter är underskattade. Köp jordgubbar, färska frallor och andra goda tillbehör. Njut av en lugn start på dagen och lyssna på fågelkvittret.

Ha det så mysigt!