Killar: Så får ni napp!

Postat i: 

Dejtingtips

Killar: Så får ni napp!

Vill du verkligen träffa någon att dela ditt liv med kräver det lite jobb. Här listar vi 7 enkla men effektiva sätt som hjälper dig att fånga tjejernas intresse…

Vissa upplever att det ofta blir kommunikationskrockar och missförstånd – könen emellan – när man nätdejtar. Många män kan inte riktigt få till vad ”kvinnorna egentligen menar och vill ha”.

Kanske kan vi hjälpa dig att bli något klokare. Eller i alla fall ge dig en liten vägledning att ha i åtanke om du vill ha napp från damerna…

7 sätt som ökar chanserna till napp:

1. Profilbilden. Tjejerna vill se dig och de vill se att du har ansträngt dig. Att du verkligen visar ditt bästa jag, och inte hafsar fram vilken bild som helst. Tänk hur du vill uppfattas när du ska gå på dejt. Självklart bjuder du på ett leende och din bästa look. Tänk på att skämt och ironi-bilder sällan blir särskilt lyckade. Tycker du att det är svårt? Ta hjälp av en kvinnlig bekant (kollega, syster, vän…) och låt henne välja bild.

2. Bjud på flera bilder. Använd ditt fotoalbum och låt tjejerna få ta del av ditt vardagsliv och dina intressen. Killar med många bilder i sitt album brukar ha lättare att få kontakt.

3. Var personlig. Våga ta första steget och skicka ett meddelande. Skriv något personligt så hon får en känsla av vem du är. Tänk utanför boxen – då fångar du garanterat hennes uppmärksamhet och blir genast intressant.

4. Var tydlig. När man bara kommunicerar genom text är det lätt att det blir missförstånd. Var tydlig med allt som du skriver och var sparsam med ironi. Ett missförstånd kan lätt göra att du tappar hennes intresse. Läser hon av dig helt fel kanske du förlorar din chans helt och det kan bli svårt att vinna tillbaka henne.

5. Sluta spela svår. Ni är ju båda vuxna, och hela katt-och-råtta-leken kan bli en riktig turn-off. Våga bjuda på dig själv istället och öppna upp konversationen. På så sätt visar du att du också är trygg i dig själv och det ger ett mer seriöst intryck. Strunta i om det var du som skrev sist och att bollen ligger hos henne. Skriv igen och visa att du verkligen är intresserad. Många gånger skriver hon inte just för att hon kan ha svårt att läsa av om du verkligen är intresserad och låter därför bollen ligga lite längre hos dig.

6. Använd dig av Mötesplatsens matchningstest. Det kanske inte är för att hon är kvinna som det blir trubbel i kommunikationen. Det kan i stället vara så enkelt att ni inte matchar – rent kommunikationsmässigt som personer. Efter att du har gjort testet så kan du se hur väl en kvinna matchar när det gäller kommunikation och efter det kan du välja ut dina favoriter. Bra va?

7. Var intresserad – på riktigt! Berätta gärna om dig själv men se till att visa intresse i henne också. Det värsta som finns är när någon är alldeles för självupptagen. Ställ följdfrågor och bemöt hennes svar. På så sätt bidrar du till ett bättre ”flow” i konversationen. Ni lär också känna varandra snabbare och kan då lättare avgöra om ni ska ta ett steg vidare och kanske ses för en dejt.

Hjärtligt lycka till!