Lasse Kronér Sveriges hetaste singelman

Postat i: 

Dejtingtips

Lasse Kronér Sveriges hetaste singelman

I en färsk undersökning på dejtingsajten Mötesplatsen valde Sveriges singlar Lasse Kronér till den hetaste singelmannen, tätt följt av Martin Melin.
– Det låter osannolikt i mina öron, faktiskt. Men antar att man ska vara hedrad över att ens nämnas i sammanhanget, säger Lasse som bekräftar att han är singel.

Mötesplatsen har funnits sedan 2001 och är en av nordens äldsta och största dejtingsajter, med cirka 140 000 aktiva medlemmar. Nyligen ställdes frågan till medlemmarna vem som är Sveriges hetaste kändisman.
– Vi gav dem sju olika alternativ och valde män som vi tror är singlar, men det är klart, man kan aldrig veta säkert…, säger Emma Bengtsson, marknadsansvarig på Mötesplatsen.

Resultatet

Frågan besvarades av tusentals svenska singlar, både män och kvinnor, och gav följande resultat:
1. Lasse Kronér 25%
2. Martin Melin 20%
3. Glenn Hysén 17%
4. Paolo Roberto 16%
5. Niclas Wahlgren 11%
6. Mårten Andersson 9%
7. Bingo Rimér 3%

Könsfördelningen bland Mötesplatsens medlemmar är cirka 47 procent kvinnor och 53 procent män. Omkring 90 procent av Mötesplatsens medlemmar är över 25 år.

Lasse singel

– Vi tycker att alla på listan är härliga män som vi verkligen gillar. Men nu får Lasse Kronér får se upp – Sveriges singlar verkar gilla goa och glada Göteborgare, säger Emma Bengtsson.
Lasse Kronér skiljde sig 2013 efter ett 23-årigt äktenskap och bekräftar alltså att han fortfarande är singel.