”Matchningstestet förde oss samman”

Postat i: 

Dejtingtips

”Matchningstestet förde oss samman”

Både Cecilia, 45, och Mattias, 40, hade gjort Mötesplatsens matchningstest grundligt.
– Sedan insåg jag att jag och Cecilia verkade ha väldigt mycket gemensamt, tror vi matchade till 98 procent. Därför tog jag mig mod och skickade iväg ett meddelande på vinst och förlust…, berättar Mattias.

Cecilia hade dock inte särskilt höga förväntningar på att hon skulle träffa någon på Mötesplatsen.
– Om någon hade sagt till mig tidigare att jag skulle finna mitt livs stora kärlek på en dejtingsida så hade jag inte trott att det var sant. Men så blev jag kontaktad av en kille som klickat in på min profil, tittat runt och läst min profiltext. Han skrev ett meddelande till mig och trots att jag hade gått på flera stora nitar så väcktes mitt intresse av den här killens meddelande…, berättar Cecilia.

Hon klickade in på Mattias profil och blev helt hänförd över alla de vackra bilderna som han hade lagt ut. Hon svarade på meddelandet och tackade för visat intresse och blev väldigt nyfiken över personen bakom bilderna.

– Jag minns tillbaka att jag ville sitta där med honom framför en tänd eld, njuta av solen, fjällen, mat över den öppna elden….

Första dejten

Cecilia och Mattias bestämde sig ganska så snabbt för att de ville ses. Mattias reste 40 mil för att ta sig till Cecilia, på vinst och förlust…
– När jag öppnade dörren och han stod där så visste jag bara att det var rätt. Det var kärlek vid första ögonkastet. Vi kramade varandra och ingen ville släppa taget…

Paret hade en fantastisk dejt ute i naturen, med picknick, strålande väder och hade bara ögon för varandra.

– Det var inte planerat från min sida att låta Mattias sova över, han hade tänkt att sova ute i tält den natten. Men jag frågade om han ville stanna. Resten är historia…

Mattias och Cecilia har pratat med varandra oavbrutet i telefon varje dag sedan den första dejten och har pendlat till varandra under den första tiden.

– Men vi har kommit till insikt att vi älskar varandra och vi trivs så fantastiskt bra tillsammans och vill inte vara ifrån varandra. I januari månad så går flyttlasset för mig uppåt i landet, båda längtar! En dag så hoppas jag på att han ställer frågan till mig…, avslutar Cecilia.

Mattias ❤️ Cecilia:
Yrken:
Undersköterska (Cecilia) och Församlingspedagog i Svenska Kyrkan (Mattias).
Ålder: 45 (Cecilia) och 40 (Mattias).
Det bästa med Mötesplatsen: En användarvänlig dejtingtjänst, med många bra funktioner, till ett bra pris. Mötesplatsen sammanförde två singlar som båda hade gett upp hoppet om kärleken, men så hände det ändå… Lätt att använda och seriöst!
Tips till andra singlar: Underskatta inte matchningstestet, gör det utförligt. Våga ta kontakt! Satsa och lägg tid på din profiltext, den ska vara tydlig. Fråga relevanta frågor som gärna kopplar till profiltexten. Ha tålamod och ge inte upp…