Singles Day: Dejta med självförtroende

Postat i: 

Dejtingtips

Singles Day: Dejta med självförtroende

Singles Day skapades för att hylla singellivet och för att man skulle vara stolt över att man är singel. Idag vill vi ta tillfället i akt och påminna alla singlar om att det ligger en hel del i detta budskap. Dags att börja dejta med lite mer självförtroende! För du är helt fantastisk, never forget ❤️

Få saker är så attraktivt som ett starkt självförtroende – fast ändå med hjärtat på rätt plats och en stor dos ödmjukhet. Om du har ett bra självförtroende blir det också mindre pirrigt att dejta och du kommer lättare göra ett bra första intryck.

5 tips – så dejtar du med självförtroende:

1. Se framåt.
Fastna inte i gammalt groll och tidigare dejtingerfarenheter. Nästan alla har haft dejter som inte varit särskilt lyckade. Se det som erfarenheter istället, släpp taget och gå vidare med ny kraft och en positiv inställning.

2. Våga utmana mer!
Det snabbaste och effektivaste sättet att bygga upp ditt självförtroende är att våga gör läskiga saker som du inte gjort tidigare. Visst, livet är nice när man aldrig utmanar sig själv men du missar den där fantastiska kicken man får när man väl vågar. Den känslan som är så underbar! Messa med någon ny typ, flirta med en främling eller gör något galet på dejten. Detta kommer att ge ditt självförtroende en rejäl boost, vi lovar!

3. Ta till vara på de bra dagarna.
Ibland har man bara flyt och det mesta går vägen. Har du haft en fantastisk dag på jobbet gör du rätt i att gå raka vägen hem och börja högerswipa singlar på Mötesplatsen. Flirta och spinn vidare på den positiva energin!
You´re hot! 🔥

4. Visa vem DU är på dina bilder.
Slösa gärna med bilder på dig själv på din profilsida. Våga visa vem du är! Gillar du att träna, laga mat eller snickra? Visa det på bilderna! Var inte så blyg över vem du är, på riktigt! Detta visar också att du är seriös med att hitta någon som verkligen matchar dig och ditt liv.

5. Skriv ner dina positiva sidor.
Ibland behöver vi ta oss tiden att påminna oss själva om hur underbara vi faktiskt är. Spendera tio minuter med att skriva ned alla saker som gör dig unik och som gör dig till dig. Fokusera på sakerna som gör dig stolt och glad!