”Barnen retar oss över hur töntigt kära vi är…”

Postat i: 

Par som träffats

”Barnen retar oss över hur töntigt kära vi är…”

Maria, 39, blev ensamstående mamma till fyra tonårsbarn då hennes förra relation  sprack, efter cirka 20 år tillsammans.
– Det var en riktigt tuff tid och allt såg ganska mörkt ut. Men jag bestämde mig för att ”The best is yet to come” och började prova olika dejtingappar…, berättar hon.

Till slut hittade Maria Mötesplatsen.

– Det var den app som jag upplevde hade flest seriösa medlemmar. Jag fick några fina dejter, men inget som blev något mer. Jag började ge upp och hade sagt upp mitt medlemskap när Tomas skrev till mig… Det som skiljde sig var att Tomas verkade intressera sig för mina barn och deras intressen, det hade ingen annan gjort. Jag insåg att han var något extra!

De började att dejta och en dag i september frågade Tomas om Maria ville bli hans flickvän…

– Jag grät av lycka! Tomas hade en bakgrund där han haft relationer men aldrig hittat sin pusselbit, alltid undrat ”Är det så här kärlek ska vara?”. Han tog snabbt till sig mina barn och gav dem massa kärlek. Han hade inga egna barn, hade bestämt sig att aldrig skaffa några och plötsligt var han bonuspappa till fyra tonåringar…

"Framtiden känns väldigt ljus"

Parets kärlek har bara vuxit sig starkare och starkare under det år som gått sedan de träffades på Mötesplatsen och pirret är detsamma.

– Vi är båda högkänsliga och förstår varandra väldigt bra, vi är båda bra på att kommunicera och älskar intellektuella samtal samtidigt som vi båda älskar humor och ett gott skratt. Vi säger ofta att vi är varandras pusselbit och vi uppskattar enormt att vi även delar fritidsintressen som fiske, naturupplevelser och styrketräning. Vi älskar att äta god mat med ett glas vin och bara njuta av varandras sällskap, säger Maria och fortsätter:

– Barnen retar oss för hur töntigt kära vi är. Jag fann kärleken via Mötesplatsen, men mina barn fick också en kärleksfull pappa och för det är jag evigt tacksam. I januari flyttar vi ihop i fint hus och framtiden känns väldigt ljus. Tusen tack till Mötesplatsen för att er mycket seriösa dejtingapp gav oss varandra!

Maria ❤️ Tomas:
Yrken: Undersköterska (Maria) och IT-arkitekt (Tomas).
Ålder: 39 (Maria) och 42 (Tomas).
Det bästa med Mötesplatsen: Väldigt seriösa profilsidor, där man får mycket information.
Tips till andra singlar: Var äkta och ärlig. Våga lära känna varandra på djupet! Fråga om bakgrund, barn, etc. och var genuint intresserad.