Så dejtar du i sommar

Postat i: 

Dejtingtips

Så dejtar du i sommar

Visst kan du dejta även denna sommar! Svaret heter Utedejter! Att mötas ute i det fria är grymt härligt och med tanke på Corona passar det extra bra just nu.

Blommor och bin gör dessutom någonting med oss. Många börjar få sommarpirr i magen och längtan efter att träffa någon brukar växa sig allt starkare den här tiden på året. På Mötesplatsen finns massa nya singlar! Ofta kan man hålla glöden levande ganska länge genom att skicka meddelanden och bilder – men vänta inte alltför länge med en första dejt. Just nu har vi vädret på vår sida med många tillfällen för utemys.

Detta kan ni göra:

  • Äta mat utomhus. Antingen kör ni klassikern med picknickdejt på noga utvald plats eller så käkar ni pizza tillsammans på en parkbänk. Krångla inte till det!
  • Testa på friluftslivet! Vandra, paddla kanot, kör mountainbike eller löpträna. Det finns mängder med kul saker att hitta på ute i naturen.
  • Minigolf och glass. Också en klassiker som alltid funkar!
  • Åk ut på landet! Det finns fler mysiga gårdscaféer där man kan sitta ute. Glöm inte alla roliga loppisar!
  • Promenaddejt funkar alltid! Perfekt för första dejten. Köp med en takeaway-kaffe till dejten 🙂
  • Ett dopp i det blå. Känner ni er vågade eller kanske har dejtat ett tag? Då kan det vara superromantiskt att ta ett kvällsdopp tillsammans!

Ha nu en riktigt bra sommar och glöm inte att tvätta händerna! ❤️

OBS! Glöm inte att hålla dig uppdaterad på det senaste hos Folkhälsomyndigheten.