Dejta efter ett långt förhållande – bästa tipsen

Postat i: 

Singel i Sverige

Dejta efter ett långt förhållande – bästa tipsen

Ny på singelmarknaden? Lugn, du är inte ensam om att vara nybliven (och förvirrad) singel. Att börja dejta igen efter att ha avslutat ett långt förhållande kan kännas svårt, för att inte säga överväldigande.

Vi förstår om du känner dig osäker och nervös. Kanske minns du inte ens hur det var man gjorde när man dejtade? Och kanske har du varit i ett såpass långt förhållande att du aldrig provat nätdejting tidigare? Ok. Nu gäller det att ta det lugnt och bara börja prova. ❤️

Vi på Mötesplatsen finns här för dig hela tiden och vägleder dig framåt. Vi har nästan 20 års erfarenhet av dejting och vet vad som fungerar när du söker efter en ny, seriös relation.

Några tips för att komma igång:

  • Se till att bearbeta klart din förra relation. Ta ansvar för känslorna kring din avslutade relation. Först när du känner dig stark i dig själv  kan du tag med dig det bästa in i nästa relation.
  • Bli medlem på Mötesplatsen. Här samlas alla singlar som söker efter något långvarigt. Lägg tid på din presentation och avsluta med att be en vän kolla igenom din text och dina bilder för att se så att profilen ger en rättvis bild av dig.
  • Take it easy. När du precis lämnat en relation bakom dig kan det vara smart att inte kasta sig in i ett nytt förhållande direkt. Ge dig själv tid att tänka och känna efter vad du vill. Även om du vill träffa en ny partner måste det inte vara just i dag, och träffar du den rätta kan han eller hon troligtvis tänka sig att vänta tills du är redo.
  • Fundera över vad du letar efter. Försök alltid ha ett öppet sinne när du dejtar men fundera ändå gärna på kvaliteter du söker i en ny partner. Ska hen vara sportig eller en lugn hemma-mysare? Använd dina erfarenheter från ditt förra förhållande!
  • Glöm inte att ha kul! Sist men inte minst – försök att slappna av och se dejtandet som en kul grej. För vad är egentligen det värsta som kan hända? Ta inte dejten på blodigt allvar, utan se det som en stund där du får möjlighet att lära känna en ny människa och samtidigt prova något nytt.

Lycka till och våga tro på kärleken igen! ❤️

Över 140 000 har mött sin nya partner hos oss på Mötesplatsen.

Över 140 000 har mött sin nya partner hos oss på Mötesplatsen.