Så hittar du en dejt i höst

Postat i: 

Dejtingtips

Så hittar du en dejt i höst

Hösten och vintern närmar sig med stormsteg och det är snart dags att gå in i den mörkare perioden av året. I början saknar vi sommaren, men finns det någonting mysigare än att spendera en ruskig höstdag under en varm filt med någon som hjärtat bultar lite extra för?

Vi har sammanställt ett par tips för hur du lyckas med höstens nätdejtande:

Be om hjälp
Om du har svårt för att presentera dig själv på nätet så kan du alltid be någon närstående om hjälp. Kanske kan din bästa vän lista dina bästa egenskaper eller beskriva dig som person? Be någon annan ta en titt på din profil för att se vad du skulle kunna förbättra.

Ta kontakt med flera
Sikta inte in dig på en enda person i början utan skriv ett meddelande till alla som verkar intressanta. Risken att du blir alltför nedstämd över ett ”tack, men nej tack” minskar och chansen att hitta rätt ökar.

Var personlig
Även om du skriver till många så är det viktigt att du tänker igenom vad du skriver. Ett tips är att utgå ifrån någonting som står i personens presentation och ställa en följdfråga eller skriva att du tycker eller känner likadant. Du ska självklart inte skriva någonting som du inte tycker, men oftast kan man hitta någonting att ta fasta på.

Träffa varandra i verkligheten
När du fått kontakt med någon som efter ett par meddelanden gör dig extra intresserad så kan det vara skönt att ses i verkligheten. Du behöver inte bjuda på lyxmiddag eller en storslagen romantisk båttur, det räcker gott med en kort fika på stan för att se om man vill fortsätta träffas.

Sist men inte minst: VÅGA!
Det händer ingenting om du inte kastar dig ut och faktiskt försöker. Gör så gott du kan och bjud på dig själv så ska du se att det går bättre än du tror!

Vänliga hälsningar

Mötesplatsen