Kärlekshistorier från verkligheten

Postat i: 

Par som träffats

Kärlekshistorier från verkligheten

Ibland kan det kännas hopplöst att träffa den rätte, eller att träffa någon som det klickar med över huvud taget. Man kanske undrar om man någonsin kommer att känna den där otroliga känslan igen, känslan som uppstår när allting bara känns helt rätt. För att sprida lite hopp har vi samlat kärlekshistorier från par som har träffats och blivit kära på Mötesplatsen. Det går att hitta rätt och att känna kärleken igen, bara man letar på rätt ställe.

Här är några par som har funnit varandra på sajten:

Anna tyckte att Johans profiltext var det mest attraktiva hon någonsin läst och fastnade direkt. Efter fyra dagars brevskrivande bestämde de sig för att ses – på Liseberg! Dejten varade i hela tolv timmar och åtta månader senare har de fortfarande bara ögon för varandra.

Ida hade chattat med Tomas i några veckor och de bestämde sig för att ses på en första dejt. Kvällen innan dejten var hon ute med en kompis när hon plötsligt såg Tomas i kön. Dagen efter sågs de igen och kärleken växte mer och mer.

Anette och Peter fick kontakt ganska snabbt och började chatta flitigt. Bägge hade varit gifta två gånger innan men det här kändes genast så rätt. De gifte sig på midsommarafton 2011 och är nu både ett par och varandras bästa vänner.

 

Klicka här för att läsa fler solskenshistorier