Bli medlem

Solskenshistorier

Läs härliga solskenshistorier från de lyckliga singlar som hittat kärleken på Mötesplatsen!

Nya lyckliga slut i mängder!

På bloggen kan du läsa om de par som träffats på Mötesplatsen den senaste tiden. Här finns massa härliga solskenshistorier att inspireras av!
Nya Lyckliga slut i Mängder

Vi kommer vara tillsammans livet ut

Den 12 april är ett datum som vi alltid kommer att bära med oss och komma ihåg, det var då vi träffades första gången. Ett år har snart gått och vi är säkra på att det vi känner för varandra är äkta och livslångt. Vi kommer vara tillsammans livet ut.
Vi kommer vara tillsammans livet ut

Vi har hittat vår bästa vän i livet

Det går att träffa den där personen som verkligen är rätt. Vem är rätt? Det vet man. Det känns i magen varje dag man vaknar. Det är när man träffar någon och man frågar sig, kan det kännas så här enkelt? Framför allt, man måste ha roligt tillsammans.
Vi har hittat vår bästa vän i livet

Jag fann min själsfrände

Jag hade nästan gett upp hoppet om nätdejting när jag och Magnus började skriva med varandra. Det var något med honom redan från början som fick mig att bli nyfiken på honom. Första gången vi pratade med varandra och jag fick se honom genom skärmen var det som något tog andan ur mig.
Jag fann min själsfrände

Vi är menade för varandra

Jag glömmer aldrig när jag ser Andreas för första gången komma upp från trappan i tunnelbanan. Jag tänkte bara: Ja, det är HAN. Måtte det bli en lång kväll. Det där är mannen jag vill leva med.
Vi är menade för varandra

När det är rätt är det lätt

Men nyfikenheten tog över och båda skapade därför ett konto på Mötesplatsen i hopp om att lära känna nya roliga människor. Och där dök han plötsligt upp som gubben i lådan! Mannen i mitt liv! Meddelandena som skickades till varandra var roliga, glädjande och fulla av humor! Man satt som på små nålar
När det är rätt är det lätt

Förlovad och sambo

Om någon hade sagt till mig för 1 år sedan att: ”om 1 år är du förlovad och sambo i ett hus”, hade jag svarat: ”Haha! Javisst du”. För så långt ifrån att träffa någon var jag. Jag skaffade Mötesplatsen utan att egentligen tro att jag verkligen skulle träffa någon.
Förlovad och sambo

Nattbad och mysiga grillkvällar

I sin presentation hade Kristian skrivit att han gillar att laga mat. Annes första ord till honom blev därför: "Ska vi laga mat tillsammans?". Hon minns inte exakt vad svaret blev, men det ledde i alla fall till en fortsättning.
Nattbad och mysiga grillkvällar

Vi skulle kunna vara tvillingar

Vår matchning var osannolik: 98% på personlighet och över 90% på kommunikation och samliv. Jag drog iväg ett mejl till honom: ”Vi skulle kunna vara tvillingar!”.
Vi skulle kunna vara tvillingar

Vi förlovade oss i en gammal kyrkoruin

Inför första mötet var Bengts nerver mer eller mindre utanpå skinnet. Bengt frågade om Pia skulle flytta in. ”Vet man aldrig” blev svaret. Sedan dagen har de sovit tillsammans varje dag.
Vi förlovade oss i en gammal kyrkoruin

En vändning i livet för oss båda

Vi tyckte båda att vår kommunikation var så mysig och trevlig att vi bestämde oss för att kopiera våra skriftliga samtal som ett minne från tiden med Mötesplatsen, det har vi haft mycket glädje av när vi senare har läst det.
En vändning i livet för oss båda

Vi har knappt varit ifrån varandra

Vi står där båda och ser in i varandras ögon och fastnar med blicken, solen som värmer utsidan av kroppen bekräftar bara vad vi båda känner inuti. Vi tar picknickkorgen sätter oss mot sjöbodväggen och försöker prata med varandra, men när jag skall säga något till Mats så ser han på mig med sådan int
Vi har knappt varit ifrån varandra

Jag fastande direkt

Det var vid nyår, då jag åkte till honom i Vimmerby, som allt blev på riktigt. Då fick jag träffa hans familj och vänner och då växte han ännu mer i mina ögon. Sen dess har vi försökt att träffats varannan helg.
Jag fastande direkt

Det är för bra för att vara sant

Sofia och Richard befann sig på två olika platser, Richard hade testat nätdejting ett tag men lessnat på att inte hitta någon som kändes helt rätt. Därför hade han varit på väg att avsluta sitt medlemskap. Sofia hade just loggat in på Mötesplatsen för att testa nätdejting. Richards bild dök upp i li
Det är för bra för att vara sant

Det går att hitta kärleken

När jag såg Thomas vid första dejten så kände jag direkt att jag blev mycket attraherad av honom. Vid middagen pratade vi mycket med varandra och diskuterade våra presentationer som vi hade på Mötesplatsen. Thomas tyckte att min presentation stämde mycket med det jag själv sedan berättade.
Det går att hitta kärleken

Många fjärilar i magen

Det var en måndagskväll som Jimmy skrev ”Godkväll fröken” till Anna. Vid det tillfället var det egentligen bara deras profilbilder som hade väckt en nyfikenhet hos dem båda och som gjorde att de började chatta.
Många fjärilar i magen

Vårt år tillsammans

De fick kontakt via Mötesplatsen en påskaftons morgon och det var något som klickade direkt. Ingen av dem var egentligen inställd på att träffa den där rätta på nätet utan ville mest slänga lite käft och träffa roliga, trevliga människor och göra roliga saker ihop med någon som man trivs med.
Vårt år tillsammans

Vi var båda två jättenervösa

De hade bara träffats i 5 månader, men det kändes som de känt varandra hela livet. Nu planerar Sussi och Johan för framtiden som bland annat innebär att de kommer flytta ihop.
Vi var båda två jättenervösa

Lyckliga i alla sina dagar

Patrik hade en klackring på sig han ärvt av sin farfar och Sari hade en ring på sig som hon ärvt av sin moster. Dessa ringar använde de vid speciella tillfällen. De gick vidare för att spela bowling och hade jätteskoj. Sari var urkass men Patrik hejade på och Sari tänkte: ”Han har en fin stjärt”
Lyckliga i alla sina dagar

Pirrande mage och allt det där

När Alexandra och Andreas första gången kom i kontakt var det via Mötesplatsen. Efter en tids konverserande bytte de telefonnummer och därefter bestämdes snabbt ett fysiskt möte, trots det 50 mil långa avståndet. Idag är de ett par.
Pirrande mage och allt det där

Vi klickade direkt

Allt började med några meddelanden via Mötesplatsen. Redan i första meddelandet kände Pernilla att det något speciellt med Christian. Några veckor senare träffades de i verkliga livet. Nu är de förlovade och ser ljust på framtiden!
Vi klickade direkt

Att älska och vara älskad

Camilla hade bara varit medlem i Mötesplatsen i några dagar när Mikael skrev till henne. Ganska snabbt bestämde de sig för att träffas. Allt kändes så rätt och så bra från första början så det har blivit många långa promenader sedan dess. Nu ser de fram emot många lyckliga dagar tillsammans.
Att älska och vara älskad

Ett liv med katter, barn och massa skratt

En vintrig dag i november månad dök Elias profil upp när Madde surfade på Mötesplatsen. Profilbilden tilltalade Madde som då skickade iväg ett meddelande som hon snabbt fick svar på. Sedan var chattande igång. Idag har de upplevt otroligt många fina stunder tillsammans.
Ett liv med katter, barn och massa skratt

Framtiden ser ljus ut

Första mötet blev en trevlig promenad i skogen, en promenad som var svår att avsluta. Detta följdes av många långa kvällar med många koppar kaffe och intressanta diskussioner. Ett år senare är Denice och Jani lyckligare än någonsin.
Framtiden ser ljus ut

Kärlek utan gränser

Trots avståndet på 80 mil så hindrades inte Fredrik från att skicka en komplimang till Marika. Tack vare detta skaffade Marika ett VIP-medlemskap och besvarade komplimangen. Efter flera långa samtal och brev till varandra satte sig Fredrik i bilen och körde 80 mil till Marika. Det klickade direkt.
Kärlek utan gränser