Bli medlem

Det är för bra för att vara sant

Sofia och Richard befann sig på två olika platser, Richard hade testat nätdejting ett tag men lessnat på att inte hitta någon som kändes helt rätt. Därför hade han varit på väg att avsluta sitt medlemskap. Sofia hade just loggat in på Mötesplatsen för att testa nätdejting. Richards bild dök upp i listan på singlar och Sofia tyckte genast om de pigga ögonen och härliga leendet på killen som visades på datorskärmen. Hon skickade en flört, och efter ett par korta chattmeddelanden skickade hon sitt nummer. Richard skickade ett sms först men ringde sedan under dagen, och en dejt bestämdes redan till kvällen efter. Kvällen innan, pratades det i telefon i flera timmar och redan där var det som om båda två förstod att detta var ingen vanlig dejt de skulle på dagen efter.

Det är för bra för att vara sant

Mötet bestämdes till Södra station i Stockholm. Under hela dagen hade det skickats sms och förväntningarna och längtan efter den andra fanns redan där. Väl på stationen väntade Richard nervöst uppe i ankomsthallen. Sofia var lika nervös hon, men när väl det där härliga leendet syntes lite längre fram kunde hon inget annat göra än att le lika stort tillbaks. Som om dem setts förr eller åtminstone känt varandra under en tid så drogs dem bägge två rakt i famnen på varandra och kramades panna mot panna leendes och under tystnad, med en andfådd andning och en puls på 180. Efter en stund, tio minuter eller två… Ingen som vet, sa till slut Sofia ”hej vad fin du är” och Richard med ett darrigt ”du med”.

Det är för bra för att vara sant

Sedan den kvällen och det mötet, har dem varit oskiljaktiga. Redan då uppstod kärlek, båda två kände att de funnit den ”rätta”. Trots att ingen av dem ens visste att den andra existerade för mindre än en vecka sedan. Det var mer än kärlek vid första ögonkastet, det var som om två själar möttes och blev hela, där i den stunden. Samtidigt fanns känslan att ”det är för bra för att vara sant” där. Båda två var separerade med barn varannan vecka. Båda två visste exakt vad dem ville ha i sin nya relation och vad de inte ville ha. När alla dessa pusselbitar bara föll på plats och sen att båda två upplevde det så starkt i samma sekund som de möttes gjorde kärleken bara ännu starkare. Självklart var det svårt att förklara för närmaste familjen och vännerna att de båda var kära efter ett möte. Men så fort alla fick se dem i verkligheten och hur rätt de var för varandra så syntes även den äkta kärleken lång väg.

Det är för bra för att vara sant

Sommaren 2014 har de umgåtts som familj och semestrat med alla barnen. Kärleken växer sig starkare och tid till att lära känna varandra riktigt väl har dem också fått. Att barnen kommer bra överens och tycker om varandra är en jättebonus. Framtiden ser Sofia och Richard ljust på. Drömmar om allt från en flytt eller en sommarstuga eller kanske giftermål ligger på bordet. Vad som händer och sker får tiden visa. Just nu vilar de båda i lyckan över att ha funnit sitt livs kärlek!