Bli medlem

Om Mötesplatsen

Mötesplatsen öppnade sommaren 2001 och har sedan dess växt kontinuerligt. Vi har över 20 års erfarenhet av dejting och vi vet vad som fungerar när du söker efter någon att dela ditt liv med. Idag är Mötesplatsen en av Nordens största dejtingsajter med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge. Vi finns alltid nära till hands när du behöver vår vägledning.

Vilka är medlemmar?

Könsfördelningen är ca 40% kvinnor och 60% män. Omkring 90% av Mötesplatsens medlemmar är över 25 år. För att bli medlem måste du vara minst 18 år.

På Mötesplatsen finns alla samhällsgrupper representerade. Mer än hälften är högskoleutbildade. Mötesplatsens medlemmar är i allmänhet här för att hitta kärlek eller nya vänner.

Vad kan du göra på Mötesplatsen?

Som medlem på Mötesplatsen kan du söka bland singlar och lära känna nya människor. Hos oss finns flera enkla och roliga sätt att få kontakt med singlar som passar dig - välj det som passar dig bäst.

Du kan skapa en personlig profilsida där du presenterar dig själv med text och bilder. Du kan också besöka andra intressanta singlars profilsidor och kika i deras galleri.

Det finns flera funktioner som gör det enkelt för dig att få kontakt med andra singlar. I singelflödet får du hela tiden det senaste från singlar som DU söker. Här kan du själv berätta vad du gör just nu eller dela med dig av andra funderingar. Dessutom kan du visa att du gillar andra singlars foton och inlägg. När någon singel har reagerat på ditt innehåll så får du en notis om detta. Ibland får du också chansen att gå på spännande Blind Date!

Med funktionen "Gilla" kan du swipa mellan singlar som du söker. Gillar du vad du ser och läser – då klickar du på “Gilla-hjärtat” och om du inte är intresserad så klickar du på det lila krysset för att komma vidare till nästa profil.

Du kan också använda dig av Mötesplatsens matchningstjänst som ger dig en ökad chans till ett långt och lyckligt förhållande

Tack alla medlemmar på Mötesplatsen

Mötesplatsen blir aldrig bättre än dess medlemmar, som har en betydande roll i vårt arbete. Tack alla ni som redan är på Mötesplatsen och gör oss till det vi är! Vi älskar att ta del av alla era lyckliga slut och följa er genom hela resan.

Företaget

Mötesplatsen i Norden AB ansvarar för Mötesplatsen. Företaget har idag ca 20 anställda som sköter om sajten och ger medlemmarna service på dagtid samt på kvällar och helger.

Mötesplatsen i Norden AB

Postadress: Svärdfiskgatan 4, 432 40 Varberg
Kontakt: Kundtjänst
Tel: (ej för kundsupport)