Bli medlem

Om Mötesplatsen

Mötesplatsen öppnade sommaren 2001 och har sedan dess växt kontinuerligt. Idag är Mötesplatsen en av Nordens största dejtingsajter med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge.

Vilka är medlemmar?

Könsfördelningen är ca 47% kvinnor och 53% män. Omkring 90% av Mötesplatsens medlemmar är över 25 år. För att bli medlem måste du vara minst 18 år.

På Mötesplatsen finns alla samhällsgrupper representerade. Mer än hälften är högskoleutbildade. Mötesplatsens medlemmar är i allmänhet här för att hitta kärlek eller nya vänner.

Vad kan du göra på Mötesplatsen?

Som medlem på Mötesplatsen kan du söka bland singlar och lära känna nya människor. Här finns verktyg och funktioner som gör det enkelt för dig att hitta någon att umgås med. På Mötesplatsen samlas singlar som söker ett seriöst förhållande – någon att dela livet med!

Du kan skapa en personlig profilsida där du presenterar dig själv med text och bilder. Du kan också besöka andra intressanta singlars profilsidor och bläddra i deras galleri.

Det finns flera funktioner som gör det enkelt för dig att få kontakt med andra singlar. I singelflödet får du hela tiden det senaste från singlar som DU söker. Här kan du själv berätta vad du gör just nu eller dela med dig av andra funderingar. Dessutom kan du visa att du gillar andra singlars foton och inlägg. När någon singel har reagerat på ditt innehåll så får du en notis om detta.

Med funktionen ”Gilla” kan du bläddra mellan singlar som du söker. Gillar du vad du ser och läser – då klickar du på ”Gilla-hjärtat” och om du inte är intresserad så klickar du på det lila krysset för att komma vidare till nästa profil.

Du kan också använda dig av Mötesplatsens matchningstjänst som ger dig en ökad chans till ett långt och lyckligt förhållande.

Du kommer även att finna mängder av inbjudningar till diverse singelaktiviteter. Allt från pubträffar och restaurangbesök till sällskap på promenaden, teatern, bion eller på resan. En dejt är sällan långt borta!

Tack alla medlemmar på Mötesplatsen

Mötesplatsen blir aldrig bättre än dess medlemmar, som har en betydande roll i vårt arbete. Tack alla ni som redan är på Mötesplatsen och gör oss till det vi är!

Företaget

Mötesplatsen i Norden AB ansvarar för Mötesplatsen. Företaget har idag ca 30 anställda som sköter om sajten och ger medlemmarna service på dagtid samt på kvällar och helger.

Observera att alla kontakter avseende medlemsfrågor och liknande skall tas direkt med Mötesplatsen i Norden AB och inte med något av ägarbolagen.

Mötesplatsen i Norden AB

Postadress: Svärdfiskgatan 4, 432 40 Varberg
E-post:
Tel: (ej för kundsupport)