Bli medlem

Om Mötesplatsen

Mötesplatsen öppnade sommaren 2001 och har sedan dess växt kontinuerligt. Idag är Mötesplatsen en av Nordens största dejtingsajter med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge.

Vilka är medlemmar?

Könsfördelningen är ca 47% kvinnor och 53% män. Omkring 90% av Mötesplatsens medlemmar är över 25 år. För att bli medlem måste du vara minst 18 år.

På Mötesplatsen finns alla samhällsgrupper representerade. Mer än hälften är högskoleutbildade. Mötesplatsens medlemmar är i allmänhet här för att hitta kärlek eller nya vänner.

Vad kan du göra på Mötesplatsen?

Som medlem på Mötesplatsen kan du söka bland singlar och lära känna nya människor. Här finns verktyg och funktioner som gör det enkelt för dig att hitta någon att chatta och umgås med.

På Mötesplatsen kan du skapa en personlig profilsida där du presenterar dig själv med ord och bilder. Du kan också besöka andra medlemmars profilsidor och bläddra i fotoalbum, dagböcker m.m.

Här finner du även mängder av inbjudningar till diverse singelaktiviteter. Allt från pubträffar och restaurangbesök till sällskap på promenaden, teatern, bion eller på resan.

Tack alla medlemmar på Mötesplatsen!

Mötesplatsen blir aldrig bättre än dess medlemmar, som har en betydande roll i vårt arbete. Tack alla ni som redan är på Mötesplatsen och gör oss till det vi är!

Företaget

Mötesplatsen i Norden AB ansvarar för Mötesplatsen. Företaget har idag ca 30 anställda som sköter om sajten och ger medlemmarna service på dagtid samt på kvällar och helger.

Mötesplatsen i Norden AB ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB (50%) och Schibsted Vekst AS (50%).

Observera att alla kontakter avseende medlemsfrågor och liknande skall tas direkt med Mötesplatsen i Norden AB och inte med något av ägarbolagen.

Mötesplatsen i Norden AB

Postadress: Box 72, 432 22 Varberg
E-post:
Tel: (ej för kundsupport)