Bli medlem

Funktioner på Mötesplatsen

Min sida

Alla medlemmar på Mötesplatsen har såklart en egen sida, en sida där man presenterar sig. Just nu finns det över 140.000 sidor att surfa runt på.

Läs mer om Min sida

Meddelanden från singlar

Många kan berätta om känslan när de läste "det där meddelandet" på Mötesplatsen. Det där meddelandet som förändrade deras liv.

Läs mer om Meddelanden från singlar

Söka singlar

En bra sökfunktion är grunden i en bra singelsajt. Mötesplatsen är inget undantag. Testa den förenklade sökningen redan nu.

Läs mer om att Söka singlar

Matchning

Hur gammal man är eller var man bor kan inte vara det viktigaste i en relation. Visst, det är viktigt, men det är väl ändå personligheten som bestämmer om det kommer att fungera, eller?

Läs mer om Matchning

VIP betaltjänst

På Mötesplatsen är alla viktiga. Men som namnet VIP (Very Important Person) antyder så får våra betalmedlemmar lite extra uppmärksamhet.

Läs mer om VIP betaltjänst

Gå på dejt

Här kan Mötesplatsens singlar visa att de är intresserade av att gå på dejt. Varje vecka kommer tusentals nya inbjudningar till olika dejtaktiviteter.

Läs mer om Gå på dejt

Ta med dig Mötesplatsen överallt

Som medlem på Mötesplatsen är dejten aldrig längre bort än din mobiltelefon. Ladda ner Mötesplatsens app och börja dejta i din surfplatta eller mobil idag!

Läs mer om Mötesplatsen i mobilen

Hjälp och support

Vi frågade våra medlemmar vad de tyckte om Mötesplatsens Kundtjänst och 96% var positiva i sitt omdöme. Det är resultat vi är mycket nöjda med, men vi kommer alltid att sträva efter att få 100% kundnöjdhet.

Läs mer om kundtjänst