Bli medlem

Mötesplatsen ger till välgörenhet

Mötesplatsen är med och stödjer flera välgörande ändamål på både internationell och nationell nivå, samt lokalt. Som en av Sveriges största dejtingsajter känner vi på Mötesplatsen att det är viktigt att ge tillbaka till ändamål som vi tycker är värda att satsa på.

Här kan du läsa mer om några av de organisationer som Mötesplatsen stödjer:


Läkare utan gränser

Mötesplatsen stödjer Läkare utan Gränser (Médecins Sans Frontières), en medicinsk humanitär organisation med världen som arbetsfält. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet.

 


Läkare utan gränser

Mustaschkampen är en årlig kampanj mot prostatacancer - Sveriges vanligaste cancerform. Genom att stödja Mustaschkampen är Mötesplatsen med och engagerar det svenska folket i kampen mot prostatacancer, med mustaschen som symbol.

 


Läkare utan gränser

Situation Sthlm är en gatutidning som säljs av hemlösa i Stockholm. Tidningen sponsras av Mötesplatsen och har drygt 140 000 läsare per månad. Dess syfte är att uppmärksamma de hemlösas situation. Flera av Situation Sthlms försäljare är också med och skriver artiklarna i tidningen.