Bli medlem

Jag fastande direkt

Det var i början på november som Micke skickade det första meddelandet på Mötesplatsen. Jag fastande direkt för hans profilbild, framför allt hans leende och ögon. Micke hade nästan precis skapat medlemskapet, medan jag hade varit med ett bra tag, men aldrig träffat någon eller ens varit i närheten av att träffa någon genom nätdejting. Vi båda var väldigt tveksamma till att det här skulle fungera.

Jag fastande direkt

Vi bytte snabbt nummer och sms-ade varje dag i en månad, vi bestämde oss sedan för att Micke skulle köra 28 mil från Vimmerby till Göteborg och hälsa på mig. När vi pratat i telefon dagarna innan varnade jag honom för att jag förmodligen skulle vara väldigt nervös när vi skulle ses. Dagen kom och vi bestämde att vi skulle ses utanför affären, för att tillsammans planera och handla till kvällens middag. Jag kände mig förvånansvärt lugn och inte alls lika nervös som jag trodde att jag skulle vara, det visade sig att Micke var mer nervös än mig.

Kvällen gick hur bra som helst, det var både roligt och mysigt. Vi upptäckte att vi hade mycket gemensamt. Vi åt, pratade och tittade på film. Jag somnade i soffan framför filmen, som vanligt, & då la Micke sin hand på min. Eftersom Micke hade en bilresa på 4 timmar hem, så stannade han över natten. Det var vid nyår, då jag åkte till honom i Vimmerby, som allt blev på riktigt. Då fick jag träffa hans familj och vänner och då växte han ännu mer i mina ögon. Sen dess har vi försökt att träffats varannan helg, men avståndet gör det svårt.

Jag fastande direkt

Så som det pirrade i magen när Micke la sin hand på min, första kvällen, så pirrar det fortfarande timmarna och minuterna innan jag vet att jag ska få träffa honom. Fortfarande, fast att det gått flera månader sen dess och sen vi blev tillsammans. Det är hemskt när vi är ifrån varandra och det känns som vi lever vars ett dubbelliv. Ett liv utan varandra med jobb och skola, och ett liv tillsammans på helgerna. Därför letar nu Micke jobb i Göteborg, och förhoppningsvis hittar vi boende tillsammans där till hösten.

Soliga hälsningar
Jessica & Micke