Bli medlem

Vi har knappt varit ifrån varandra

Jag gick med i Mötesplatsen i början av maj, jag var med "i smyg" ca 1,5 vecka för att se hur det var egentligen! Mats tog snabbt kontakt med mig redan innan jag lagt upp en profilbild - han verkade seriös och jättetrevlig men jag var fortfarande skeptisk till hela konceptet, vi chattade i några dagar och bestämde oss sedan för en picknick. Fortfarande så tänkte jag "jag far dit, river av en picknick, far sedan hem och säger upp prenumerationen!".

Vi har knappt varit ifrån varandra

18 maj tog jag bilen in till Hudiksvall, vi hade bestämt träff vid sjöbodarna kl 14.00 jag var ute i god tid, var på plats redan 13.30 när jag precis parkerat bilen ringer Mats: ”Jag är här nu”. Med nervösa steg gick jag mot sjöbodarna det var folk överallt men jag såg honom inte någonstans - Mats har berättat för mig flera gånger att han satt kvar i sin bil och kollade efter mig, att han tittat bort och helt plötsligt ser ryggen på mig och bara vet att det är jag - hur han sedan skyndar sig ur bilen och går till mig, när jag sedan vänder mig om så står han plötsligt bara där, nära, precis framför mig med en glittrande blick som får stjärnor att gråta av avund och med värme som får mig att bli alldeles "pillrig". ”Här är jag!” säger Mats samtidigt som han ger mig en stor kram - innan jag hunnit med att smälta hur vacker han är och hur han påverkar mig på ett sätt jag inte kan kontrollera så säger han: ”Å fin är du också!”.

Vi har knappt varit ifrån varandra

Vi står där båda och ser in i varandras ögon å fastnar med blicken, solen som värmer utsidan av kroppen bekräftar bara vad vi båda känner inuti. Vi tar picknickkorgen sätter oss mot sjöbodväggen och försöker prata med varandra, men när jag skall säga något till Mats så ser han på mig med sådan intensitet i blicken att jag totalt tappar bort orden, när Mats skall säga någon till mig händer detsamma för honom. De första minuterna sitter vi en bit i från varandra men som en magnet dras vi ihop - det känns helt rätt, som om vi alltid varit vi! ”Det är det här som är själsfränder” säger Mats. Vi känner oss båda välsignade att vi träffat varandra och att vi i varandra har hittat kärlek, trygghet, lekfullhet - en relation där allt både känns och är helt enkelt underbar! Våra vänner & familj är jätteglada för vår skull. Vi har knappt varit ifrån varandra sedan vi träffades trots att det är ca 1,5 timmes resväg. Om någon skulle ha frågat oss innan den 18 maj om vi trodde att det gick att känna, uppleva en sådan kärlek som vi har och som vi känner så skulle vi båda ha skrattat och sagt att sådär blir det bara på film, fortfarande snart 6 månader senare så känner vi precis lika starkt, våra ögon tåras när vi ska åka ifrån varandra trots att vi kommer att ses senast nästa dag.

Så länge som vi båda andas så kommer det att vara vi och det finns ingenting som kommer att kunna ändra på det! Vi fann verkligen kärleken tack vare Mötesplatsen.

Ewah & Mats