Bli medlem

En vändning i livet för oss båda

Efter 16 år som änka och 10 år som änkeman för Bill så möttes vi på Mötesplatsen som förändrade våra liv till en mycket trevligare tillvaro.

En vändning i livet för oss båda

Första kontakten gjorde jag till Bill 1 december 2013 där lade jag grunden på en väldigt lyckad kommunikation som varade i två veckor, Bill hade dock en viktig önskan att han ville fortsätta sitt stora intresse som var segling, det ville han gärna fortsätta med, jag har aldrig seglat men svarade tänk att vara 63 år och få lära sig något nytt här i livet vad kul! Efter detta frågade Bill om vi inte kunde träffas på någon trevlig restaurang. Jag tyckte han verkade trevlig så jag svarade ja med en gång.

Vi bestämde att träffas på restaurang i Göteborg 14 december 19.00. Vi hade en trevlig kväll tillsammans med skratt och allvar samt att kemin stämde mycket bra, tills Bill sa att jag var en bland 3 utvalda kvinnor, det var ju inte så kul att höra, vi bestämde att höras av dagen efter då sa jag till Bill att ska vi fortsätta träffas så vill jag att du avslutar kontakten med de 2 andra, Bill var med på det med en gång. Efter ett par dagar senare träffades vi på restaurang i Göteborg, jag frågade Bill om han hade gjort som jag önskade med de 2 andra och fick det bekräftat. Efter 1 månad beställde vi en resa till Turkiet Icmeler 9-17 maj. Denna vistelse i Icmeler var toppen där allt stämde mellan oss och att vi tyckte båda att vi kom varandra närmare. Det halvåret som nu har gått har inneburit många trevliga saker som vi gjort bl. a. gått på konserter, natursköna upplevelser som Trädgårdsföreningen, Botaniska trädgården, en del restaurangbesök, en vecka segling i Bohuslän som blev en succè, trevliga och sköna naturupplevelser på kobbar och skär. Jag förstår nu Bill för hans stora intresse för båtlivet det var toppen trots det begränsade utrymmet i en liten segelbåt typ Nord 80 den är bara 8 meter lång, det gav mersmak och vi har redan bestämt att segla mer i Bohuslän under sommaren.

En vändning i livet för oss båda

Vi tyckte båda att vår kommunikation var så mysig och trevlig att vi bestämde oss för att kopiera våra skriftliga samtal som ett minne från tiden med Mötesplatsen, det har vi haft mycket glädje av när vi senare har läst det. Vidare har vi bestämt att ha en trädgårdsfest med alla våra barn och barnbarn nu i sommar. Vi har nu beställt en ny resa denna gång till Grekland på ön Kos i slutet på september.

Efter att ha varit tveksam till nätdejting så måste jag och Bill säga att detta har blivit en vändning i livet för oss båda, tack Mötesplatsen.

Med vänliga hälsningar
Berit & Bill