Bli medlem

Många fjärilar i magen

Att vi hittade varandra och kärleken på Mötesplatsen var en stor överraskning för oss båda. Vi hade båda medlemskapet för att träffa nya människor men att hitta den rätta hade vi båda gett upp efter riktigt dåliga tidigare förhållanden och trodde att den dagen inte skulle komma.

Många fjärilar i magen

Det var en måndagkväll som Jimmy skrev ”Godkväll fröken”, vid det tillfället var det egentligen bara våra profilbilder som hade väckt en nyfikenhet hos oss båda och som gjorde att vi började chatta. Att vi hade lätt för att kommunicera och att båda tyckte om hundar var något som snabbt konstaterades och vi sa att en liten promenad skulle vara trevligt. Den enda dagen som var tillgänglig den närmsta tiden var redan på tisdagen (dagen därpå). Anna ville gärna mötas på en neutral plats och vi båda tyckte att det skulle bli trevligt att träffa en ny person. Eftersom vi båda hade inställningen att vi inte var ute efter ett förhållande kändes det rätt lättsamt och mest som en kul grej. Anna hade inte varit singel så länge och kände sig inte redo för någon relation och Jimmy var ute efter en mer ytlig kontakt än ett stadigt förhållande.

Tisdagseftermiddagen kom och vi möttes, tog en promenad och pratade om allt mellan himmel och jord. Efter en timme skiljdes vi åt, utan att byta telefonnummer men hördes av på Mötesplatsen senare på kvällen. Vi var då båda i chock på grund av den kemi som fanns mellan oss. Jimmy kände redan här att han träffat den rätta, Anna var mer tillbakadragen på grund av tidigare erfarenheter, men kände att det var något mycket speciellt med denna man.

Många fjärilar i magen

Tyvärr kunde vi inte träffas igen förrän 9 dagar senare. Vi hade då pratat ca 3 timmar varje dag i telefonen, skickat massor med sms och lärt känna varandra samt bestämt dag och tid för en riktig dejt på en restaurang i Uppsala. Den fredagen var det många fjärilar i magen hos oss båda och när Anna klev av tåget stod han där, på perrongen, med en bukett rosor. Kvällen var fantastisk och vi kunde inte slita blickarna från varandra.

Anna: ”Jag föll för Jimmys ärlighet och humor. Skrattade otroligt mycket under vårt första möte. Sen är han galet snygg också!”

Jimmy: ”Jag föll för Annas underbara leende då hon direkt stal mitt hjärta.”

Våra framtidsplaner: Vårt förhållande, trots att det fortfarande är ganska nytt, känns så självklart, rätt och enkelt. Vi kan prata om allt, våra barn trivs ihop och vi är båda engagerade i förhållandet för att vi inte ska ta varandra för givet eller sluta prata.

Vi har precis blivit sambos och har inrett vårt hem så himla fint. Många mysiga hemmakvällar, en liten semester på tu man hand till sommaren samt mycket bus med barnen. Vi blickar framåt och är så glada över att vi funnit den rätta trots att vi inte letade.