Bli medlem

Framtiden ser ljus ut

Jag och min Jani träffades på Mötesplatsen.se i slutet av juli förra året. Jag var skild och hade tre barn när min arbetskompis en natt sa åt mig att registrera mig på Mötesplatsen. Först var jag tveksam men sen gjorde jag det i alla fall. Och där fanns Jani. I samma by dessutom som mig. Han också skild med barn. Vi började chatta via Mötesplatsen men bestämde snart för att träffas. Första mötet blev en promenad i skogen tillsammans med min häst. Det blev en väldigt trevlig promenad som var svår att avsluta, men mitt nattjobb kallade och vi bestämde oss för att snart träffas igen.

Hade det inte vart för Mötesplatsen så hade vi förmodligen inte träffats

Det blev många långa kvällar, många koppar kaffe och intressanta diskussioner. Den 1 september skulle jag springa tjejmilen i Stockholm och planerade en weekend där. Jag frågade om Jani ville följa med mig dit, vilket han gjorde, vi var båda barnlediga. Det resulterade i en underbar helg och sen dess är vi oskiljaktiga.

Hade det inte vart för Mötesplatsen så hade vi förmodligen inte träffats

Det har nu gått ett år sen dess och vi är lyckligare än någonsin. 20 juli gifte vi oss, bara vi två och två vittnen, i Njupeskär i Fulufjäll där vi även fjällvandrade vilket fick bli vår smekmånad. Helt underbart. Dessutom kom vår gemensamma knodd Mio den 29 augusti i år.

Hade det inte vart för Mötesplatsen så hade vi förmodligen inte träffats

Hade det inte vart för Mötesplatsen.se så hade vi förmodligen inte träffats. Ingen av oss är intresserad av att gå ut för att träffa människor. Vi delar samma intressen för djur och natur, det händer ofta att vi packar in våra barn (5 st) och en matkorg i bussen vår för att tillbringa dagen ute i skogen eller vid en sjö någonstans. Vi är båda intresserade av att göra saker tillsammans om det så bara är att laga mat. Vi skrattar och gråter tillsammans och ingen av oss vill leva en dag utan den andra. Det känns som om vi är menade för varandra. Framtiden ser ljus ut. Vi håller på att starta upp ett företag tillsammans och det kommer troligen bli minst ett barn till. Kärleken växer sig starkare för varje dag och det känns helt underbart!!