Bli medlem

Kärlek utan gränser

Marikas historia:
Min kompis hade funnit sin kärlek via Mötesplatsen och det var nog den största anledningen till att jag också ville prova. Jag kunde dock aldrig föreställa mig att det skulle gå så fort och bli så bra! Först var jag bara gratismedlem och tänkte att det nog skulle räcka. Efter några dagar kom en “komplimang” från någon Fredrik som visade sig bo i Västervik, långt ner i södra Sverige. Själv kommer jag från norra Sverige, Örnsköldsvik. Fredrik hade en kort presentationstext men jag fastnade ändå lite, bland annat eftersom han skrivit: “Jag skrämmer nog bort många genom att skriva detta men efter sommaren så ska jag flytta till Trondheim och jobba där“. Roligt med någon som vågade pröva vingarna lite! Och att jag just då jobbade 3 timmar söder om Trondheim gjorde ju inte saken sämre. Hans visningsbild gillade jag också. Visst hade han något charmigt och speciellt över sig! Jag gillade verkligen hans ögon och leende. Jag besvarade hans komplimang och snart så skickade han ett skriftligt meddelande men det kunde jag irriterande nog inte läsa. Jag tänkte: “Hoppas han skaffar PlusVIP snart så att jag kan svara till honom skriftligt“.

Kärlek utan gränser

Jag och Fredrik hade skickat rätt många komplimanger till varandra under några veckor och han hade även skickat skriftliga (för mig oläsliga) meddelanden till mig. Så en dag bestämde jag mig för att tacka ja till ett 3-månaders erbjudande om att bli medlem. Vad hade jag att förlora egentligen? Det första jag gjorde då jag blivit medlem var att skriva ett långt brev till Fredrik. Det tog nog en dag eller två innan jag fick svar så jag blev rätt nervös över att han kanske inte längre var intresserad. Men så kom svaret äntligen och jag hade som tur var fel! Vi började skriva långa brev till varandra på Mötesplatsen. Efter ett tag bestämde vi oss för att pröva ett videosamtal. Första videosamtalet var pirrigt. Att plötsligt både kunna höra och se varandra på samma gång blev mycket, helst första gången. Han sa inte mycket alls men han såg glad ut när han kollade på mig och skrattade åt mina konstiga skämt.

Kärlek utan gränser

Fredrik hade tidigt sagt att det där med det långa avståndet mellan oss inte spelade någon roll utan att det var något som man skulle kunna lösa. Han höll vad han hade lovat för när han hade semester i juli (fredag den 13 juli av alla dagar!) så satte han foten på gaspedalen och körde 80 mil upp för att hälsa på mig i Örnsköldsvik. Han stannade två dagar längre än han planerat. Två veckor senare körde han den långa vägen upp till mig igen. Det hade verkligen klickat mellan oss. I augusti började han jobba i Trondheim och jag jobbade 3 timmar därifrån. Jag kände snart att jag både tröttnat på mitt jobb och även saknade Fredrik. Jag sökte jobb i och runt Trondheim och hör och häpna men jag lyckades ganska snart få ett jobb som låg fem minuter bort ifrån stället där Fredrik jobbade! Jag flyttade till Trondheim. Först var det bara tänkt som en tillfällig lösning att jag skulle bo hos Fredrik. Man kunde ju inte flytta ihop så snabbt!? Men det utvecklade sig så bra att vi bodde ihop där i ett helt halvår. Nu har vi tillsammans flyttat hem till Sverige igen. Umeå är vår nuvarande hemort. Fredrik jobbar och jag ska försöka komma in på en utbildning till hösten. Våra framtidsplaner är först och främst att flytta till en lite större lägenhet och sen vill vi gärna resa tillsammans. Sen vet man aldrig vad som kan hända. Vi tar ett steg i taget, just nu njuter vi bara av att få vara med varandra.

Min kärlek till Fredrik växer sig allt starkare ju fler dagar som går. Jag kan alltid vara mig själv i hans sällskap och han ställer alltid upp. Han bryr sig verkligen om mig. Vi har otroligt kul ihop. Vi mår helt enkelt bra av att vara tillsammans. Det känns som att det mellan oss verkligen är “meant to be”. Först att vi hittade varandra på Mötesplatsen, sedan att han vågade chansa och köra så många mil för att träffa mig. Sist men inte minst också att jag lyckades hitta jobb i Trondheim så snart där han jobbade. Utan Mötesplatsen hade vi aldrig någonsin hittat varandra så vi har Mötesplatsen att tacka för väldigt mycket! Till alla er sökande därute, var er själva och bjud på den er själva. Ni har igen det i längden. Tyck om er själva för då kommer andra också att tycka om dig. Stort lycka till och hoppas att min historia inspirerat dig!

Kärlek utan gränser

Fredriks historia:
Jag var inloggad på Mötesplatsen en kväll när mina ögon fastnade på ”Rika89”. En mycket söt tjej med en intressant presentation gjorde att jag bestämde mig för att skicka en komplimang. Jag fick svar! Det var så allt började! Det blev många långa pratstunder. Sommaren kom och jag satte mig i bilen och körde upp till Marika, mitt livs bästa beslut! Möttes av en varm, snäll och trevlig tjej med mycket humor som fångade mitt hjärta!

Nu bor vi tillsammans och jag känner mig lyckligare än någonsin. Vi får se vad framtiden har att bjuda på men så länge jag är med Marika så kommer det bli bra! Vill passa på att säga till alla som läser detta att inte lägga för stor vikt på vart hon/han bor som du just blivit intresserad av! Jag och Marika fick allt att fungera trots 80 mil mellan oss. Ta chansen det är värt det!