Bli medlem

Nyförlovade och väntar sitt första gemensamma barn

Första gången jag såg honom blev jag knäsvag och kände direkt att jag ville träffa honom igen. Jag hade inte varit singel så länge och redan efter andra träffen så började jag tvivla på om det jag kände för Pelle var rätta känslan då jag tidigare antingen fallit pladask för den jag blivit kär i men den här gången så var inte bara hjärta med utan även hjärna. Den där sprudlande känslan av förälskelse fanns där men inte på samma sätt som förut. Jag ville att den jag träffade denna gång skulle vara en person jag kan leva med, vara familj med fullt ut, inte bara känna den där underbara förälskelsen som förblindar och sedan ofta slocknar, utan jag ville träffa en livspartner. En person jag kunde ha roligt med, känna trygghet med och dela gemensamma värderingar. En annan viktig faktor var att hitta en man som både jag och min dotter trivdes med.

 Nu väntar vi vårt första gemensamma barn och är nyförlovade

Det var lätt att få svar från utifrån den profil jag hade. Jag hade som strategi att träffa så många som möjligt snabbt utan att fästa mig för mycket vid bilder eller presentation. Ganska fort märkte jag att min profil var lite för generell och vilket nog var bra i början men sedan ändrade jag den så att den visade mera vem jag är och då märkte jag ganska snabbt att svaren minskade något men var mera rätt.

 Nu väntar vi vårt första gemensamma barn och är nyförlovade

Att jag fastnade för Pelle var hans roliga sätt att svara. Han var inte för på men svarade snabbt och framförallt, han kunde stava!

”Tyvärr” bodde Pelle både på landet i eget hus och var egenföretagare, två saker jag hade bestämt mig för att undvika då jag kom från ett förhållande då jag upplevt båda dessa kriterier som negativa men så här i efterhand så kan jag säga att person är viktigare än fysiska fakta. Det jag vill säga är att samma förutsättningar på papper kan bli an helt annan upplevelse när man har en annan huvudrollsinnehavare.

Trots vissa tvivel i början, som rädslan att dra in dottern i något som inte skulle hålla så var lusten att vara med Pelle, bli familj med Pelle större. Trots att han inte hade barn sedan tidigare tyckte jag att han hade en naturlig fallenhet för att vara med barn på ett avslappnat sätt. Längtan efter familj tillsammans och att vi inte är purunga gjorde att vi vågade satsa på att skaffa barn snabbt. Nu väntar vi vårt första gemensamma barn i oktober och vi är nyförlovade! Helt otroligt hur snabbt ens liv kan ändras till det bättre.

Vår lyckliga resa började alltså med att vi båda tog beslutet att testa Mötesplatsen. Något vi absolut inte ångrar idag. Små ting kan skapa stora saker i livet. Våga ta chansen du också ty man vet aldrig vad som väntar runt nästa hörn!

Linda och Pelle – 2013