Bli medlem

Vi pratade barn på första dejten

Erik hade endast varit medlem i 1 vecka på Mötesplatsen när jag kontaktade honom 10/4-12, jag var så trött på alla killar som la upp lättklädda bilder och ingen presentation (där det stod "skriv om ni vill veta något" samt en bild på en muskulös kropp). ”Vem skriver så?” tänkte jag så jag skrev ett mejl och frågade hur han skulle orka förklara vad han sökte och hur han var för varje tjej som skrev. Det var så det började, dagen efter mejlade vi hela kvällen (jag jobbade natt och minns att jag hade ett leende på läpparna hela tiden). Kvällen därpå tröttnade jag på att skriva och beslöt mig för att ringa Erik istället. Jag hörde direkt att han var nervös när han svarade men det försvann ganska snart. Vi pratade om allt mellan himmel och jord.

Vi pratade barn på första dejten

Vi var väldigt seriösa och raka på vad vi ville med livet. Vi kom båda överens om att det inte var någon idé att satsa på ett förhållande med någon som inte ville samma saker, så vi la upp allt svart på vitt (”planeringsmänniskor” som vi är), detta funkade ju kanon för oss. Två dagar senare och många timmar i telefonen bestämde vi oss för att ses, Erik skulle ta med sig sin hund och komma till mig för en promenad. Vi båda gick in med en inställning ”allt eller inget”! Det var som en saga, allt klickade direkt. Vi hade jättekul och skrattade, retades, pussades och kramades. Allt stämde perfekt.

En månad senare hade vi flyttat ihop i de hus Erik hade, bokade en resa upp till Idre i slutet utav maj så att vi verkligen kunde lära känna varandra. En vecka i en stuga mitt ute i ingenstans (kändes de som). Vi två och Bosse (hunden). Vi promenerade, red, badade, fiskade och njöt av varandras sällskap. Det var den bästa semestern i våra liv! Många kan tycka att vi är knäppa men vad gör inte kärleken med en!? Satsar man inget vinner man inget.

Vi pratade barn på första dejten

Att varje dag få vakna upp bredvid den man älskar är något jag bara drömt om hela mitt liv! Idag har jag gjort det i 348 dagar, jag vet inte vem man ska tacka men hade vi inte blivit medlemmar här hade det aldrig hänt. Vi hade fortsatt leva våra olyckliga liv på var sina håll istället för det underbara livet vi har tillsammans idag. Vi väntar också vårt kärleksbarn som är beräknat den 27:e maj så nu räknar vi ner dagarna till nedsläpp! Vi har aldrig varit såhär lyckliga i hela våra liv!

Vi pratade barn på första dejten

Maja om Erik
För ett år sen kunde jag inte ens drömma om att vara så lycklig som jag är idag, jag lever med den mest fantastiska människa på denna jord. Jag väntar hans barn, har ett jätte fint hus med 3 underbara djur och en MASSA kärlek! Den kärlek och omtänksamhet Erik kan ge trodde jag ej gick, att ha någon som älskar och bryr sig om en så mycket är inget man finner var dag. Äntligen är det min tur, Erik är min tur i livet. Folk kan säga vad dem vill om min ålder, men jag bryr mig inte för jag har hittat mannen i mitt liv!

Erik om Maja
Precis som Maja skrev så hade jag aldrig kunnat föreställa mig detta för ett år sedan. Jag har aldrig varit såhär lycklig i hela mitt liv, jag hade ett hus men nu har jag ett kärleksfullt hem! Redan sen dag ett har jag känt att detta var rätt, Maja har fått mig att bli den jag alltid velat vara och känna sånt jag aldrig känt innan. Äntligen är jag komplett!