Bli medlem

Efter att ha träffats några gånger kom ett blombud

Caroline berättar:
Det var i augusti 2012 som Fredrik tog kontakt med mig på Mötesplatsen. Jag hade då hunnit med en hel del dejter efter att ha varit medlem på Mötesplatsen till och från under två års tid. Mina förhoppningar efter flertalet dejter var väl inte så jättehöga, men ack så fel jag hade!

Efter att ha träffats några gånger kom det ett blombud

Vi skrev och pratade med varandra konstant i ungefär en månad innan Fredrik övertalade mig om att komma dit och gå på en dejt, 24 mil bort. Jag glömmer faktiskt aldrig det där första ögonblicket när jag klev av tåget och gick för att möta Fredrik, det var kärlek vid första ögonkastet. Bilfärden från tåget hem till honom, och restaurangbesöket efter det var sen väldigt pirrigt. Det kändes verkligen att det fanns en spänning mellan oss. Efter att ha träffats några gånger kom det sen ett blombud med rosor till mitt jobb, och de var ju såklart från Fredrik. Träffarna fortsatte och vi har helt enkelt aldrig fått nog av varandra. Så fort vi haft möjlighet till att träffa varandra har vi tagit den möjligheten.

Men att älska någon och ha ett avstånd på 24 mil som avstånd har varit ganska jobbigt. Det har gått åt väldigt mycket tid och pengar till pendling, men vi har kämpat på och tagit oss igenom det! Nu i augusti 2013, ett år senare, blir vi äntligen sambos. Vi möts på halva vägen, och ser verkligen fram emot att få börja om på nytt, i en helt ny stad. Nu börjar vi vårt liv tillsammans, allt tack vare Mötesplatsen! Jag hade verkligen helt och hållet tappat hoppet om att jag skulle träffa en så fin och snäll kille som Fredrik, som verkligen visar att han uppskattar och älskar mig. Jag kan vara mig själv med honom, och han tar mig för den jag är. Fredrik har gjort mitt liv komplett, och jag kan knappt vänta tills jag får vakna upp bredvid min honom varje dag.

Efter att ha träffats några gånger kom det ett blombud

Fredrik berättar:
Efter att haft ett långt förhållande innan jag gick med på Mötesplatsen så bestämde jag mig för att gå med och prova lyckan någon annanstans. Jag var medlem i några månader innan jag började prata med Caroline. Jag skickade några mejl men hon verkade inte så intresserad till en början, men jag gav mig inte. Efter någon månad till så började vi sms:a och ringa till varandra, och allt kändes verkligen toppen.

Sedan ytterligare en månad senare så bestämde vi oss för att Caroline skulle komma till mig. Dagen kom och jag åkte till stationen för att möta upp henne. Tåget kom och Caroline kom emot mig, shit tänkte jag, det kan inte vara sant, hon är ju skitsnygg! Jag tänkte till och med att varför skulle hon vilja ha mig? Men jag hade helt fel, och nu har månaderna gått. Vi har precis köpt en bostadsrätt och ska börja vårat eget liv, vilket känns sjukt spännande och utmanande. Caroline är verkligen den tjejen jag vill ha. Hon är snäll och omtänksam, och sen är det ett mycket stort plus är att hon är så otroligt vuxen och mogen. Hon är inte heller rädd för att ta kontakt med nya människor. Självklart så är hon i mina ögon en mycket fin och attraktiv kvinna som jag vill dela resten av mitt liv med.

Efter att ha träffats några gånger kom det ett blombud

Så ett stort tack till Mötesplatsen som har hjälpt oss i letandet efter vår andra halva. Det är inte hopplöst, även om det kanske känns så ibland.