Bli medlem

Vi älskar att bara vara vi två

Vi träffades på Mötesplatsen i oktober 2011, efter bara en veckas chattande träffades vi på riktigt och det klickade direkt. Vi träffades på ett café inne i Stockholm, där vi satt tills de stängde, följt av en promenad på två timmar. Redan från början (när man kommit över nervositeten) kändes det kul och det var enkelt att prata med varandra. Mötesplatsen var bra för att vi redan från början kunde se vad den andra hade för intressen och gillade i andra människor, vilket gjorde det lätt för oss att bestämma oss för att ses. Marcus hade nyligen kommit ur ett långt förhållande och jag hade kärat ner mig i singellivet. Men när vi träffades var det som att alla våra tidigare bilder om hur livet skulle se ut suddades ut.

Vi älskar att bara vara vi två

Vi ville bara vara med varandra och vi började snabbt prata om vår gemensamma framtid. Följande månad träffades vi fyra-fem gånger i veckan, det spelade ingen roll om vi var upptagna med annat – vi tog oss tid för varandra. Det var en supermysig period i vårt förhållande, men det som kom näst var minst lika bra. Allt kändes så rätt, och i början av november sa vi att vi officiellt var tillsammans.

Vi älskar att bara vara vi två

Jag var ofta hos Marcus och bodde i princip hos honom, men hade kvar mitt eget boende också. Fort kände vi att vi ville vara tillsammans hela tiden, och försökte snabbt hitta något gemensamt boende för att flytta ihop. Vi har så mycket gemensamt och hittar ofta på roliga saker tillsammans; utflykter och härliga middagar: antingen hemma eller ute på nya spännande ställen. Efter 10 månader flyttade vi ihop till bostadsrätten där vi nu bor, och firar snart två år tillsammans. Framtidsplanerna är många, dels i radhus och barn, men det får vänta ett par år till. Vi har det jättebra tillsammans och älskar att bara vara vi två. Jag är tacksam för mycket i livet, men att jag gick med i Mötesplatsen, att vi hittade varandra där är nog på toppen av listan. Utan MP hade vi aldrig träffats.

Vi älskar att bara vara vi två

Mathilda om Marcus:
Marcus är min trygghet i livet, samtidigt som han är så himla rolig och spontan. Vår humor är perfekt för varandra och han får mig verkligen att skratta. Hans charm är svår att stå emot. Jag älskar honom över allt.

Marcus om Mathilda:
Det var kärlek vid första ögonkastet. Mathilda är underbart rolig och vi delar samma intressen. Hon är ärlig och står för det hon säger. Hon är väldigt plikttrogen och lojal, och det är något jag uppskattar mycket. Vi är perfekta för varandra.