Bli medlem

Kärlek på Internet

Kärlek på Internet

Allt fler människor söker efter kärlek på Internet. Snart känner alla någon som har träffat en partner via en dejtingsida. Det som tidigare kunde kännas tabubelagt är numera ett helt naturligt sätt att träffa en man eller kvinna på.

Du träffar nya människor överallt i vardagen. I skolan, på jobbet, på krogen, via gemensamma vänner, på fritidsaktiviteter med mera. Internet är ett bra komplement till allt detta. Man vet aldrig bakom vilket hörn kärleken väntar.

På Internet kan kärlek uppstå trots avstånd och åldersskillnad. Det har man bevis på i alla de solskenshistorier som skickas in av nöjda och glada medlemmar.

En undersökning bland singlar på Mötesplatsen visar att 89% tror på livslång kärlek. Siffran är något lägre bland män än bland kvinnor. Men livslång kärlek är något de allra flesta tror att man måste jobba på, den kommer inte av sig själv.

En annan undersökning visar att 57% av medlemmarna på Mötesplatsen tror att man kan hitta sin livs kärlek på Internet. Även i denna frågan är det kvinnorna som är mest optimistiska. Hela 73% av kvinnorna svarade nämligen ja på frågan.

Så visst ser det ut som att du har goda möjligheter att hitta din stora kärlek genom dejting på Mötesplatsen!

Bli medlem direkt