Bli medlem

Ett liv med katter, barn och massa skratt

En vintrig dag i november månad satt jag och kollade på Mötesplatsens tips på killar som skulle kunna passa mig. Och där dök han upp ”Ellooo” – Elias Strandell. Han profilbild talade till mig, jag tyckte han såg otroligt snäll och omtänksam ut. Han utstrålade värme. Jag bestämde mig för att skicka ett meddelande till honom. Jag fick ett snabbt svar och chattandet var i gång.

Ett liv med katter, barn och massa skratt tillsammans

Det jag föll för hos Elias var hans äventyrliga och musikaliska sida. Att han tyckte om dykning kändes spännande. Dessutom fick jag reda på att han spelade i ett band. Jag upplevde honom från första början som omtänksam och vänlig. Så en dag tog han mod till sig och frågade om vi skulle ses. Detta var i början januari 2013. Detta gjorde mig överlycklig. Vi hade även pratat under nyåret om att det vore kul att finna kärleken under 2013. Det jag funderade mycket över om det var detta som var på väg att ske?! Jag var så otroligt lycklig under denna period och kunde låta bli och tänka på annat än hur kul det skulle bli att träffa Elias. Så bestämde vi oss för att ses den 17/1. Jag var otroligt nervös, och kunde inte sova den natten. Inte bara på grund av nervositet, jag skulle komma att ha en tenta samma dag klockan 8 på morgonen. Jag vaknade tidigt följande morgon och gick upp och åkte in till Norrköping där vi skulle ses. Efter en tuff tenta, gick jag ut för att möta upp honom. Där stod han och vi började med att ge varandra en kram. Det kändes så naturligt. Vi åt lunch på en restaurang och pratade om allt möjligt. Efter daten tyckte vi båda att det hade känts bra och vi bestämde oss för att ses igen.

Ett liv med katter, barn och massa skratt tillsammans

Vi sågs många gånger och ganska snart tog vi beslutet om att bli tillsammans. Det var en mycket fin dag och jag bubblade av lycka i hela kroppen. Sedan den 2/2-13 har vi upplevt otroligt många fina stunder tillsammans och ska om några veckor fira vår 8:e månadsdag. Vi känner oss väldigt lyckliga och hittar ständigt på massa roliga saker.

Ett liv med katter, barn och massa skratt tillsammans

Inom ett års tid vill vi flytta tillsammans och ta våra respektive examen som förskollärare och flyglogistiker. Efter det önskar vi ett liv med katter, barn och massa skratt tillsammans.