Bli medlem

Att älska och vara älskad

Jag hade bara varit medlem i Mötesplatsen i några dagar när Mikael skrev till mig. Vi skrev fram och tillbaka i några dagar och ganska snabbt bestämde vi oss för att träffas. Det visade sig att vi bodde i samma samhälle, faktiskt bara en kilometer från varandra! Faktum är att jag promenerade förbi Mikaels hus varje dag när jag gick till jobbet. Tänk om jag hade vetat då. Efter ca en veckas kontakt på datorn träffades vi halvvägs, alltså en kort promenad på någon halv kilometer.

Det är en underbar känsla att älska och vara älskad

Det var en kylig januaridag men vi blev snabbt varma då vårt första möte blev en härlig långpromenad. När vår första promenad var avklarad bestämde vi att ses igen, redan dagen efter. Men den dagen fick jag ett sms från Mikael som ställde in vår promenad för han hade fått ont i foten. Jag blev ju rädd att han egentligen inte ville ses mer, men så var inte fallet. Redan nästa dag träffades vi och tog en långpromenad och vi avslutade kvällen med fika hemma hos Mikael. Jag brukar ha mjölk i mitt kaffe men det fanns inte i Mikaels kylskåp. Dagen därpå träffades vi för tredje gången för ytterligare en promenad. Mikael bjöd in mig på fika igen och då hade han köpt mjölk. Det var nog det första som gjorde att jag föll för honom, jag tyckte att hans omtanke var så gullig!

Det är en underbar känsla att älska och vara älskad

Allt kändes så rätt och så bra från första början och det har blivit många långa promenader sedan dess. Vi ses varje dag och vi går fortfarande ut på våra långpromenader tillsammans. Den härliga förälskelsen utvecklade sig till kärlek och nu när det har gått nästan nio månader sedan vårt första möte är jag fortfarande galet kär! Det är en underbar känsla att älska och vara älskad!

Det är en underbar känsla att älska och vara älskad

Vi är nu inne på vår fjärde årstid tillsammans och vi har hunnit med många promenader, sköna motorcykelturer, kalas och fester med nära och kära, och många mysiga hemmakvällar på tu man hand.

Det är en underbar känsla att älska och vara älskad

Nu ser vi fram emot många lyckliga dagar tillsammans. Jag är så glad att jag valde att gå med i Mötesplatsen. Annars hade jag ju inte träffat Mikael som är det bästa som har hänt mig på länge!