Bli medlem

Vi klickade direkt

Allt började med några meddelanden via Mötesplatsen. Redan i första meddelandet kändes det som här fanns det något speciellt och ett intresse väcktes. Efter en tid med skrivande så bestämde vi oss för att ta nästa steg att börja prata i telefon! Vi klickade direkt och några veckor senare träffades vi i verkliga livet.

Vi klickade direkt

Från första stund föll allt på plats, känslorna eskalerade och vi spenderade all tänkbar tid med varandra! Christian bodde uppe i Småland och jag bodde nere i Skåne så det blev en sommar med mycket pendlande och bensinräkningarna blev kännbart påverkade. När sommaren hade passerat hade känslorna blivit så starka att vi beslutade oss att vi ville dela alla dagar tillsammans. Christian flyttade ner till mig i Skåne och vi är nu förlovade och ser ljust på framtiden!

Varje gång vi ser eller hör en reklam om Mötesplatsen ler vi mot varandra för vi båda vet att utan denna dejtingsida hade vi aldrig träffats.

Vi klickade direkt

Kanske låter det som en klyscha men tack vare Mötesplatsen så hittade vi varandra och får njuta av ett liv fyllt av kärlek tillsammans och vi kommer alltid att vara tacksamma att denna sajt förde oss samman!