Bli medlem

Svenska dejtingsidor

Svenska dejtingsidor på Internet

Bli medlem och börja dejta direkt

Det finns ett stort utbud av svenska dejtingsidor att välja mellan när man börjar med nätdejting. En del datingsidor är gratis, vissa har personlighetstest och matchning. Vad som kan vara intressant när man väljer mellan dejtingsidor är hur många medlemmar en dejtingsida har och framför allt hur aktiva medlemmarna är. Det finns datingsidor som aldrig tar bort inaktiva medlemmar och har därför en medlemssiffra som inte stämmer så bra med aktiviteten på sajten. Mötesplatsens visar bara upp aktiva medlemmar både i den totala medlemssiffran och på sajten.

Gratis dejtingsidor

De flesta dejtingsidor är gratis att registrera sig på. Det innebär att du får skapa en kontaktannons. Ibland kostar det sedan pengar om du vill ha möjlighet att kommunicera med andra medlemmar eller ha möjlighet att matcha dig mot andra personer.

Det är gratis att registrera sig på Mötesplatsen. Exempel på andra gratis datingsidor är Match, Meetic, Be2, E-kontakt, Shakemyworld och Parship.

Datingsidor med matchning

Det finns datingsidor där du får svara på frågor i ett personlighetstest redan när du registrerar dig. Exempel på sådana online dating sidor är Be2 och Parship.

På Mötesplatsen kan du själv välja om du vill göra ett personlighetstest. Gör du testet får du en personlighetsprofil presenterad för dig och kan sedan matcha dig mot andra singlar som har gjort testet.