Bli medlem

Gratis dejting

Bli medlem och börja dejta direkt

Det är gratis att börja med dejting genom att bli medlem på Mötesplatsen. Det innebär att du helt gratis kan skapa en kontaktannons, en s.k. profilsida, som andra medlemmar kan besöka. Där presenterar du dig själv både med text och bild.

För att kunna ta kontakt med andra medlemmar behöver du däremot vara VIP-medlem. Det är inte gratis, utan du betalar månadsavgift för att kunna kommunicera med andra singlar. Som VIP-medlem visar du andra medlemmar att du är seriös i ditt sökande efter kärlek.

Genom att ta betalt för dejting på Mötesplatsen kan vi ge dig en trygg och seriös dejtingsajt. Vi jobbar förebyggande mot scamming och har en kundtjänst som snabbt kan ge dig hjälp när du behöver det.

Mötesplatsen arbetar hela tiden för att vara den dejtingsajt som ger dig de bästa möjligheterna att hitta just det du söker.

2009 blev vi utsedda till Sveriges bästa dejtingsajt av Internetworld med motiveringen:

Mötesplatsen är en trygg och seriös dejtingtjänst som ger järnet för att upprätthålla kvaliteten på innehållet. Bra matchningsfunktion höjer chanserna att hitta rätt.

Det ser vi som ett gott betyg till att vi gör rätt när vi väljer att kombinera gratis dejting med betalt medlemskap för att säkra en trygg dejtingupplevelse.