Bli medlem

När det är rätt är det lätt

Vi båda hade precis avslutat ett tidigare förhållande och hade därför inga större förhoppningar och planer på att träffa den stora kärleken via Mötesplatsen.

Men nyfikenheten tog över och båda skapade därför ett konto på Mötesplatsen i hopp om att lära känna nya roliga människor. Och där dök han plötsligt upp som gubben i lådan! Mannen i mitt liv! Meddelandena som skickades till varandra var roliga, glädjande och fulla av humor! Man satt som på små nålar i väntan på nästa meddelande. Jag var till sist bara tvungen att få träffa honom, han som gömde sig där bakom datorskärmen. Jag bjöd hem honom till mig vilket kändes väldigt galet då vi aldrig träffats tidigare. Jag stod för kaffet och han hade glass med sig.

När det är rätt är det lätt

Det var där det hände, det slog gnistor mellan oss! Allting kändes så rätt och lättsamt, vilket var en häftig känsla! Vi kunde sitta där och prata i flera timmar om allt, som om vi känt varandra hela livet. Han var inte bara trevlig och lättsam, han var snygg och charmig också! Jag kände direkt att här är han, mannen i mitt liv! Han jag länge väntat på.

Kent säger sig ha fallit för min glädje och humor och efter vårt första möte, har vi varit oskiljaktiga. Efter bara någon månad fick vi nycklarna till vårt drömhus, en 30-tals villa vi båda förälskat oss i. Några månader därefter gick han ner på knä, på den plats där vi konstaterade att var ett par. Så framtidsplanerna är många, vilket känns helt underbart! Vi är som gjorda för varandra!

När det är rätt, är det lätt!
Vänligen, Jonna och Kent