Bli medlem

Jag fann min själsfrände

Jag hade nästan gett upp hoppet om nätdejting när jag och Magnus började skriva med varandra. Det var något med honom redan från början som fick mig att bli nyfiken på honom. Första gången vi pratade med varandra och jag fick se honom genom skärmen var det som något tog andan ur mig. Båda två satt med enorma leenden när vi såg på varandra. Den följande veckan satt vi timmar på kvällarna och pratade om allt mellan himmel och jord. Kunde detta verkligen vara sant? Han var helt underbar!

Jag fann min själsfrände

På dagarna kunde jag inte sluta tänka på honom och messen gick varma mellan oss. Vi bestämde att vi skulle träffas, han skulle komma till mig på lördagen och nervositeten var ett faktum! Har nog aldrig varit så nervös i hela mitt liv! Tänk om han inte skulle gilla mig? Tänk om kemin inte fanns där mellan oss när vi väl sågs? När jag skulle hämta upp honom vid tåget var hela mitt väsen i uppror :-)

Jag fann min själsfrände

När han kom från tåget och jag äntligen fick se in i hans fantastiska ögon och hans underbara leende IRL var jag såld. Kvällen var underbar och jag önskade att den aldrig skulle ta slut! Kemin och allt som funnit där tidigare fanns kvar och allt som kvällen gick växte mina känslor för honom. Tiden vi har träffats har kärleken växt sig starkare och starkare, jag vet att Magnus är den rätte för mig! Varje cell i kroppen vet att jag hör ihop med honom. Kärleken mellan oss är obeskrivlig och jag älskar honom av hela mitt hjärta!

Jag fann min själsfrände

Idag vet jag att nätdejting funkar och är evigt tacksam att jag fann min själsfrände på Mötesplatsen.