Bli medlem

Vi kommer vara tillsammans livet ut

Här är vår fantastiska "saga" om hur vi träffades.

Vi kommer vara tillsammans livet ut

Den 12 april 2014 är ett datum som vi alltid kommer att bära med oss och komma ihåg, det var då vi träffades första gången. Ett år har snart gått och vi är säkra på att det vi känner för varandra är äkta och livslångt. Vi kommer vara tillsammans livet ut.

Vi kommer vara tillsammans livet ut

Carina:
En förmiddag när jag var inne på MP såg jag Ola's foto och gick in och läste på hans profilsida. En man i min smak med fina egenskaper, värderingar och han verkade vara seriös med varför han var med på en dejtingsajt. Jag skickade ett meddelande till honom. Han svarade ganska snabbt och efter det chattade vi dagligen med varandra. Vi bestämde att träffas ganska snart. Vi bor 18 mil från varandra så det fick bli någonstans mittemellan och det blev Växjö. Nervös stod jag på stationen och väntade på honom. Till slut kom han, lite försenad och jag hade tänkt gå därifrån. Tur att jag inte gjorde det. Då hade jag förmodligen gått miste om den "stora kärleken". Ola är absolut den finaste man jag någonsin träffat. Trevlig, omtänksam, öppen och lätt att prata med. Han visar på alla sätt att jag betyder mycket för honom och han betyder allt för mig. Tänk att jag hittade honom, mannen i mitt liv på MP.

Vi kommer vara tillsammans livet ut

Ola:
När jag fick det första meddelandet från Carina på Mp så var nog den första tanken som slog mig hur långt bort hon bodde och hur det skulle fungera rent praktiskt. Det behövdes dock inte många meddelanden innan sådana jordnära bekymmer skulle skingras. Vad betyder sånt när man äntligen träffat den man längtat efter hela sitt liv. Med sin positiva energi öppnar hon upp fönsterna till mitt liv och släpper in ljus, luft och värme, när man så smått börjat tvivla och tro att det var för sent i livet att få känna så. Hon ser mig och mina behov, hela människan som jag är, både det bra och det som är mindre bra och hon har fått mig att känna mig levande och behövd. Jag vill tillbringa resten av mitt liv med henne och försöka ge tillbaka så mycket av mig själv som jag bara kan.

Vi kommer vara tillsammans livet ut

I Växjö fikade vi, gick på stan, shoppade lite och vi hade jätteroligt. Trivdes verkligen med varandra. Vi hade mycket att prata om, kändes som vi känt varandra hela livet. Vi som inte ens hade pratat med varandra på telefon innan vi träffades. Bara chattat via Mp. Alla meddelande vi skrev till varandra har vi sparat. Är ganska roligt att läsa dom nu ett år senare och ett fint minne. Efter en heldag i Växjö kände vi båda att vi inte ville åka hem var och en till sitt så Ola följde med mig hem till Bodafors. Trots att det är många mil mellan oss har vi träffats varje helg. Vi är så säkra på vår kärlek till varandra och att vi vill leva tillsammans så jag ska flytta från Småland till Blekinge till sommaren. Just nu renoverar vi Ola's bostadsrätt i Karlshamn. I mars var vi i Dominikanska Republiken, en fantastisk resa tillsammans där vi förlovade oss.

Vi kommer vara tillsammans livet ut

Ett STORT tack till MP för utan er hade vi aldrig träffats <3