Bli medlem

Vi var båda två jättenervösa

Jag hade varit på Mötesplatsen ett par månader. Chattat med några som var trevliga, även gått på ett par riktiga nitar. En kväll bestämde jag mig för att gå ur MP ett tag, ta en paus. Jag loggade in för att ta bort min profil och i samma stund jag blev inloggad dök ett megafoninlägg upp som fångade mitt intresse. Jag kände i hela kroppen att det här var något extra, och kollade in Johans profil. Jag gillade hans roliga presentation och ville veta mer om den här killen, mycket mer! Men jag var inte VIP-medlem så jag kunde inte skriva till honom. Jag såg att han kollade in min profil, och nästan precis samtidigt skickade vi likadana förtryckta komplimanger till varandra. Jag funderade hur sjutton jag skulle få kontakt med honom, för den här killen var verkligen något extra och jag bara MÅSTE prata med honom! Så jag betalade helt enkelt in VIP-medlemskapet och skickade ett kort meddelande till honom och sa som det var, att jag var supernyfiken på honom och ville veta mer om honom! Han blev jätteglad, han hade också klurat på hur han skulle kunna få kontakt med mig.

Vi var båda två jättenervösa

Vi chattade till halv 3 den natten, bytte telefonnummer och fortsatte sen att prata i telefonen flera gånger per dag. Vi hade massor att prata om, samma intressen och det roligaste av allt var att jag har sju barn och Johan har åtta barn! Så våra, tillsammans, 15 barn var ett stort samtalsämne i början.

Redan på torsdagen träffades vi och Johan bjöd på lunch. Vi var båda två jättenervösa men så fort vi sagt hej och kramat varandra så kändes allt så himla rätt! Vi åt, pratade och hade svårt att skiljas men det var semestertider och barnveckor, så vi bestämde att försöka ses så fort vi kunde igen. Vi fortsatte att prata mycket i telefonen, träffades ett par gånger till och vi kände att allt bara kändes bättre och bättre! Barnen träffades, vi blev presenterade för den andras föräldrar, vi hade middag för alla våra 15 barn och vi tillbringade så mycket tid med varandra som vi bara kunde.

Vi var båda två jättenervösa

Vi har bara träffats i 5 månader, men det känns som vi känt varandra hela livet! Nu planerar vi för framtiden som bl.a. innebär att vi kommer flytta ihop inom snar framtid. Det finns de som säger att vi ska ta det lugnt, inte ha för bråttom, men vad ska vi vänta på? Känns det rätt så gör det, och då vill i alla fall inte vi vänta!

Jag trodde aldrig att jag skulle träffa en sådan underbar människa som Johan, och absolut inte på en dating sida, men så fel jag hade! Och det kan jag säga, att det var mina allra bäst investerade 299 kronor någonsin.

Vänliga hälsningar
Sussi