5 somriga dejtingtips du INTE får missa

Postat i: 

Dejtingtips

5 somriga dejtingtips du INTE får missa

Sommaren är här och nu längtar väldigt många efter att ha någon att mysa med. Vi tipsar om 5 roliga saker att göra – perfekt för sommardejten!

1. Sök upp det härliga blå

Få saker är så rogivande och romantiskt som vatten. Välj en mysig plats vid havet eller en sjö. Ta med picknick och massa gott snacks. Kanske kan man hyra en kanot? Eller så är ni lite barnsliga och fiskar krabbor tillsammans?

2. Laga mat eller komponera drinkar ihop

Mat har alltid varit något vi människor har skapat band genom. Testa en ny maträtt (givetvis på grillen!) eller köp hem roliga drinkingredienser och testa er fram. När vi får vara kreativa med varandra blir vi oftast avslappnade och trivs bra ihop.

3. Gå på konsert!

På sommaren anordnas många lokala konserter utomhus, och många av dem är till och med gratis. Garanterat hög romansfaktor!

4. Sakta vi går genom stan...

Att ta en promenad i solskenet är ett perfekt sätt att lära känna varandra på. Strosa genom stan eller ta en skogspromenad och prata om allt och inget. Eller varför inte en kvällspromenad när solen börjar gå ner.

5. Besök ett nöjesfält!

Liseberg eller Gröna Lund är superroliga utflyktsmål, vare sig du är typen som gillar karuseller eller föredrar kärlekstunneln, här finns något för alla! Kanske tar ni ton under Lotta på Liseberg eller  besöker Allsång på Skansen?

Nu kör vi! Låt dejtingsommaren 2018 starta!  ❤❤❤