3 dejtingtips för dig som tappat hoppet

Postat i: 

Dejtingtips

3 dejtingtips för dig som tappat hoppet

Är du löjligt trött på allt vad singelliv heter? Känner du dig nästan utmattad av allt kärlekstörstande?
Vi hjälper dig att hitta lusten till att börja dejta igen och hålla drömmen om kärleken vid liv! ❤

Knep 1: Testa att göra allt tvärtom!

Fundera på vad och hur du gör när du dejtar? Bevisligen har det inte fungerat (än i alla fall). Prova att göra allt tvärtom ett tag! Brukar du aldrig ta första steget? Testa att skicka ett nytt meddelande genast, till någon spännande. Det kan bli kul! Våga mer! Gör gärna Mötesplatsens matchningstest för att få förslag på singlar som passar dig.

Knep 2: Sluta tänk på målet

Vissa fastnar i drömmarnas värld och fokuserar mer på målet, än på resan dit. Försök istället jobba på att vara i nuet. Tänk att detta är förmodligen en tid som du kommer att se tillbaka på och tänka ”om jag bara visste… all denna oro i onödan”. Fokusera istället på att fylla varje meddelande och varje dejt med närvaro och positiv inställning. Det är alltid spännande att möta nya människor!

Knep 3: Dejta mer och håll nere förväntningarna

Boka in MINST 3 dejter i månaden. Prova också att kontakta singlar som du vanligtvis inte skulle kontakta… Välj några som nödvändigtvis inte ser ut som din drömpartner, men som ändå verkar trevliga. Ha inte skyhöga förväntningar (bröllop, osv) – utan sikta på att en avslappnad pratstund. Det behöver inte bli mer än så. Men när vi sänker vår kravlista öppnar sig –  ibland – nya, härliga vägar…