5 vanliga myter om appdejting

Postat i: 

Singel i Sverige

5 vanliga myter om appdejting

Mötesplatsens nya och förbättrade dejtingapp har blivit en riktig succé! Fortfarande skeptisk? Hög tid att döda några vanliga myter om appdejting!

Det är inte seriöst, bara för de som vill ligga
Naturligtvis finns sådana appar men i takt med att appdejting blir alltmer accepterat så blir också utbudet större. Det gäller bara att leta på rätt ställe! Mötesplatsen vänder sig till seriösa singlar, som söker efter livslång kärlek, någon att komma hem till. Glöm inte att vara tydlig med vem du är och vad du söker när du skriver din dejtingprofil. Då maxar du dina chanser att få kontakt med likasinnade.

Vem har tid att appdejta? Inte jag…
Det är klart. Om du verkligen vill träffa någon seriös så bör du vara aktiv och lägga lite tid på att välja bra bilder och skriva en trevlig presentationstext. Men tro oss, dina ansträngningar kommer att betala sig i längden. Ju mer aktiv du är, ju lättare hittar du just din perfekta match. Dessutom är det kul!

Jag tror mer på att träffa någon på ICA…
I de bästa av världar så skulle alla stöta på sin stora kärlek på bussen eller i mataffären. Problemet är bara att det ofta tar vääääldigt lång tid. Det är mycket bättre att ta saken i egna händer och skynda på förloppet. En oerhört stor del av alla förhållanden börjar idag i en app, och vi på Mötesplatsen får mängder av nya medlemmar varje dag. Det är det mest enkla, naturliga och roliga sättet att möta nya människor!

Det känns inte tryggt
Om du väljer en seriös app, och följer de grundläggande dejtingreglerna (som att ses på en offentlig plats den första dejten) så kan du känna dig lugn. På Mötesplatsen arbetar vi ständigt med en mängd funktioner för att skapa en säker och pålitlig plats att vistas på. Vi har en närvarande svensk kundtjänst och alla profiler och bilder granskas manuellt.

Det kommer inte att funka
Ja, med den inställningen, så kommer det förmodligen inte att göra det. MEN om du bestämmer dig för att verkligen satsa, bjuda på dig själv (många bilder!), vara aktiv, öppensinnad och ha kul, så har du väldigt goda chanser – Mötesplatsen samlar på lyckliga slut och vi har många bevis på att när man nästan hade börjat ge upp…det var DÅ del plötsligt hände… ❤

Ladda ner appen:

Mötesplatsen finns som app till din iPhone eller Android och kan användas i din mobil eller surfpatta. Ladda ner appen på Google Play Store eller App Store.