Sveriges bästa raggningsreplik är korad

Postat i: 

Dejtingtips

Sveriges bästa raggningsreplik är korad

På jakt efter kärlek och svårt att få fram orden? Lugn, bara lugn. Briljera med ”Vad vill du ha till frukost?” och du är hemma. I alla fall om man ska lyssna till Sveriges singlar som har röstat fram den bästa raggningsrepliken.

Mötesplatsen är en av Nordens största dejtingsajter med mer än 140 000 aktiva medlemmar i Sverige och Norge. Frågan ” Vilken av följande raggningsrepliker är bäst?” ställdes nyligen till medlemmarna och besvarades av 3940 svenska singlar.

Resultatet blev följande:

1.
Vad vill du ha till frukost imorgon? (22%)

2. Kan jag få en vägbeskrivning till ditt hjärta? (21%)

3. Simma kan jag, men i dina ögon drunknar jag. (17%)

4. Jag har tappat mitt telefonnummer, får jag ditt? (13%)

5. Du ser precis ut som min blivande flick/pojkvän… (8%)

5. Vad är det bästa med att vara så vacker? (8%)

6. Du är så söt att jag får hål i tänderna. (5%)

7. Allt ok? Ramla ned från himlen är ett långt fall. (4%)

8. Jag undrar hur våra barn kommer att se ut? (2%)

-Vad som funkar är givetvis oerhört individuellt och beror helt på person och situation. Generellt kan man väl ändå säga att de bästa raggningsreplikerna är direkta frågor på vad din dejt precis pratat om – vilket visar att du är intresserad och har lyssnat. Vi attraheras av människor som är intresserade av oss, säger Emma Edespong, marknadsansvarig på Mötesplatsen.