Tecken på att dejten är intresserad

Postat i: 

Dejtingtips

Tecken på att dejten är intresserad

Det är alltid pirrigt att dejta någon ny. Man kan känna sig osäker – hur vem man att dejten verkligen är intresserad?

Det finns några grundläggande tecken att spana efter som kan vara en signal på att dejten verkligen är intresserad av dig.

FEM tecken på att hen är intresserad:

– Du får träffa hens vänner. Om hen låter dig träffa sina vänner betyder det troligen att hen inte skäms för dig och vill veta hur du fungerar i hens vänners sällskap. Kanske dejten rent av vill visa upp dig för att få sina vänners godkännande.

– Hen rör vid dig. Om dejten hittar på små orsaker att röra vid dig kan det vara ett tydligt tecken på intresse. Kanske tar hen dig på armen när hen skrattar. Kanske sitter dejten så pass nära att era ben nuddar varandra.

– Varm omtanke. Om dejten börjar fråga om du har ätit ordentligt, om du fryser eller mår bra så betyder det troligen att hen gillar dig.

– En blick säger mer än tusen ord. En blick kan avslöja mycket. Har dejten svårt att släppa blicken från dig är det ett gott tecken. Be dina vänner hålla ett öga på dejten om ni träffas tillsammans.

– Minns detaljer. Märker du att hen kommer ihåg detaljer kring det du har berättat? Grattis! Du börjar troligen få hen på fall!