Dejtingaktiviteter anpassade för fattiga januari

Postat i: 

Dejtingtips

Dejtingaktiviteter anpassade för fattiga januari

Tomt i plånboken och dejtingsugen? Vi tipsar om dejtingaktiviteter för fattiga januari.

– De bästa dejterna behöver absolut inte kosta mycket pengar. Satsa på något personligt – det kan vara minst lika uppskattat som en lyxig och påkostad dejt. Och ha i åtanke att en dejt som inte uppskattar att du bjuder på en enkel kopp kaffe kanske inte ändå är något för dig i slutändan, säger Emma Edespong från Mötesplatsen.

Några exempel på budget-dejter:

– Bli barn på nytt och åk lite pulka tillsammans. En skridskotur på isen eller en skogspromenad med varm choklad kan också vara mysigt.

– Hemmadejt. Om ni har träffats några gånger kanske det är dags för hemmadejt. Laga hemmagjord pizza tillsammans, spela frågesport och fixa lite popcorn.

– Kolla lokaltidningen. Läs din lokala tidning – den brukar vara full av evenemangstips som är gratis.

– Gå på loppis. Eller samla ihop era överflödiga prylar och ställ upp ett gemensamt bord på en loppmarknad. Ni tjänar en liten hacka samtidigt som ni kan berätta olika roliga historier för varandra om föremålen ni säljer.

– TV-spelsdejt. Bänka er i soffan och utmana varandra i tv-spel.

– Happy hour. Gå på dejt efter jobbet och ta del av Happy Hour-priserna på någon trevlig bar eller restaurang.

– Hemma-fix. Gör något praktiskt hemma-fix tillsammans. Måla den där fondväggen som du tänkt så länge eller skotta snö tillsammans. Avslappnat och kan vara ganska så romantiskt.