Tipsen som ger dig en MAGISK singelsommar!

Postat i: 

Dejtingtips

Tipsen som ger dig en MAGISK singelsommar!

Är du singel i sommar? Härligt! Det finns faktiskt flera fördelar med att vara solo – och speciellt under sommaren.

Vissa tycker dock att det kan kännas tufft att vara singel mitt under semestern. Och inte blir det bättre av att mobilen svämmar över gulliga familjeutflykter och superlyckliga par som skålar i rosé. Vad som däremot hjälper är att göra kul saker, och gärna ihop med andra!

Tips för dig som är singel i sommar:

❤️ Bli en JA-sägare! Häng på – tacka ja till i stort sett allt du blir bjuden på. Just denna sommar kommer det förmodligen var mer fester och arrangemang än på länge, vi har ju några år att ta igen! Ju mer social du är, desto större chans att du har roligt och också att du träffar nya människor (och kanske en och annan flört). Det spelar ingen roll om det är sommarfest med jobbet, AW med kompisarna eller en konsert. Försök bara att träffa så många nya människor du kan!

❤️ Träna! Ett lugnt morgonyoga-pass i parken eller svettig crossfit-träning utomhus. Oavsett – träning i grupp ger dig möjlighet till nya spännande kontakter. Dessutom tar du hand om dig själv och det är oerhört viktigt när du så småningom ska välkomna någon ny i ditt liv.

❤️ Satsa på att bli en sann romantiker! Håll upp dörren, dra ut stolen och ge generöst med komplimanger. De flesta singlar längtar efter romantik och vill mer än gärna bli ordentligt uppvaktade. Kanske vågar du till och med ge en blomma och en dikt till den du ska dejta? Det låter kanske lite fånigt, men det är ett riktigt hundtrick – vi lovar.

❤️ Testa något nytt! Använd din egentid åt att prova det där du drömt om, men inte kommit dig för förut. Dansskolor har ofta sommarkurser till exempel, eller kanske vill du lära dig att surfa, flugfiska eller laga en riktigt god festmiddag? Spana in olika kurser men också aktiviteter som till exempel språkkaféer och guidade turer och studiebesök.

❤️ Ta till vara på sommarromantiken. Messa din flört och föreslå en härlig utedejt. Kanske en glass, promenad eller kvällsbad.

❤️ Flörta! Många känner sig snyggare, gladare och allmänt härligare på sommaren. Perfekt att utnyttja ditt ökade självförtroende och flörta loss. Ge någon en komplimang i glasskön eller ge din crush uppenbara flört-blickar och leenden. You have nothing to lose…

❤️ Lägg ut MÅNGA nya sommarbilder på Mötesplatsen. Detta är förmodligen något av det viktigaste när du nätdejtar. Singlarna vill se dig! Gärna tydliga och glada bilder från ditt sommarliv.