“Han friade till mig på julafton inför hela släkten”

Postat i: 

Par som träffats

“Han friade till mig på julafton inför hela släkten”

May och Eivind fick kontakt med varandra på Mötesplatsen mitt under pandemin. Trots att det var svåra tider att dejta så ledde alla meddelanden och samtal till ett storslaget frieri på självaste julafton.
– Så i sommar blir det bröllop! Jag trodde inte det var möjligt, men det går faktiskt att träffa den stora kärleken på nätet, säger May.

May hade dejtat lite men inte funnit någon som hon matchade med.

– Så på hösten bestämde jag mig för att ge upp. Samma dag som jag skulle avsluta mitt medlemskap på Mötesplatsen så låg det ett meddelande i inboxen från Eivind. ”Så fina ögon du har” stod det. Klyschigt, tänkte jag, men gick in och kikade på hans profil och det verkade vara en stabil man med båda fötterna på jorden…, berättar May som tog chansen och svarade direkt.

Ett meddelande blev snabbt flera. Eivind berättade att han var änkeman och var ärlig med att han behövde tid för att lära känna någon ny.

– Och jag var ju färdig med män och hade accepterat min tillvaro som singel… Så detta var inget att stressa med. Men efter fem månader så ändrades förutsättningarna i världen och vi fick äntligen lov att ses. Eivind skulle ”lämpligt nog” lämna bilen på service i närheten av där jag bodde så vi bestämde oss för att ses. Det var som att träffa en god gammal vän. Kaffekoppen varade i 6,5 timmar…

May och Eivind dejtade i ett par månader, men det var först påsken 2021 som de blev ett par på riktigt. De firade påsken på varsitt håll men insåg att det var riktigt bedrövligt.
– Då avbröt vi våra planer och valde varandra. Efter det har vi aldrig sett tillbaka. Våra barn och familjen misstänkte att något var på gång – så sedan gick allt snabbt fram.

Efter tre månader som par köpte de en båt och i vintras köpte de ett hus tillsammans.
– Sedan, på självaste julafton, gick Eivind ner på knä och friade till mig inför hela släkten. I augusti blir det bröllop! Trodde aldrig det var möjligt, med det går faktiskt att träffa den stora kärleken på nätet, avslutar May.

May ❤️ Eivind
Yrken: Eivind är trafiklärare och May är egenföretagare.
Ålder: Eivind är 41 år och May är 38 år.
Det bästa med Mötesplatsen: Att det är en välkänd och seriös arena. Eivind säger att det bästa är att här träffade han kvinnan i sitt liv!
Tips till andra singlar: Ta inte ”första bästa”, låt det ta tid. Var nyfiken!

Foto: Ytrestøyl Fotografi