10 tecken på att han är rätt man för dig

Postat i: 

Kärlek & Relationer

10 tecken på att han är rätt man för dig

Vad vi alla söker är olika. Oavsett så finns det dock vissa saker som bör klaffa. Funderar du på om han är rätt man för just dig? Vi har samlat våra tydligaste tecken på att mannen du dejtar är någon som du borde hålla hårt i!

10 tecken på att han är rätt:

Ni är olika men blir bättre tillsammans. Han kanske har helt andra intressen än dig och ni kanske skiljer er åt på andra sätt, men det gör inget. Det viktigaste är att ni blir starkare tillsammans och kompletterar varandra.

Han får dig att skratta! Att ha humorn tillsammans och kunna ”skratta åt eländet” ibland, kommer underlätta många situationer.

Han får dig att känna dig trygg, även om det är tidigt i relationen. Med vissa personer i sin närhet känns allting mycket enklare. Är det så med honom? Keep him!

Han respekterar dig. Ett förhållande är ingenting utan respekt, så se till att hitta en man som tar hänsyn till alla dina känslor och idéer.

Det känns okej att öppna sig inför honom. Ett mycket bra tecken är att du vågar vara sårbar. Att kunna vara ledsen och berätta om jobbiga saker som påverkar dig är en viktig del av att kommunikationen.

Han har respekt för att du ibland vill göra andra saker. Sugen på att träffa tjejerna? Eller bokat paddel med kollegorna? En keeper respekterar din egentid!

Han får dig att känna dig vacker – oavsett om du ligger i mjukisbyxor i soffan eller är uppklädd till tänderna.

Han visar absolut inga tecken på att vara våldsam. En bra partner är aldrig våldsam, vare sig det handlar om fysiskt våld eller mental nedbrytning.

Han tänker ungefär samma som dig om framtiden. Att ha någorlunda lika drömmar om livet framöver kommer underlätta något enormt.

Han inspirerar dig. Du får massa positiv energi av att vara med honom och han uppmuntrar dig i allt du gör!