3 saker alla borde veta om lyckliga par

Postat i: 

Kärlek & Relationer

3 saker alla borde veta om lyckliga par

Lyckliga par bråkar aldrig och i en sund relation dansar man runt på rosa små moln hela tiden… eller?  Vi har samlat tre viktiga saker som ger en neutraliserad bild om hur lyckliga par har det.

När man är singel och söker en partner att dela livet med är det lätt att skapa sig en drömbild om hur ens kommande relation ska bli. Att få en inblick i vännernas ”perfekta” parliv på sociala medier spär dessutom på bilden…. Då är det hög tid att döda lite myter så att du inte kastar bort ditt livs kärlek bara för att det inte är en dans på rosor hela tiden.

3 saker som du måste veta om lyckliga par:

1. De grälar. Hur kul är en relation där båda alltid håller med varandra om exakt ALLT? En sund och normal relation innehåller en del konflikter, men skillnaden mot ett dåligt förhållande är att man argumenterar på ett konstruktivt och sakligt sätt – utan att skuldbelägga och nervärdera varandra.

2. De har inte sex jämnt. Sex är en jätteviktig del av en relation men det innebär inte att förhållandet är dåligt om man i perioder inte har lust eller ork att ha sex hela tiden. Även i lyckliga relationer går det upp och mer. Kvalitet är mycket viktigare än kvantitet…

3. De gör inte ALLT tillsammans. Man sitter inte ihop bara för att man är ett par. Givetvis längtar man efter varandra, har kul ihop och prioriterar tid tillsammans – men man har också separata intressen. Att spendera en lördagskväll på olika håll ibland är inga problem – utan att svartsjuka uppstår.